DRAMATIČNO SAOPŠTENJE U VEZI SA VUČIĆEVOM DECOM: Nebojša Stefanović otkrio nešto što JAKO ZABRINJAVA
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Foto: Damir Dervisagic

Deca aleksandra vučića ugrožena

DRAMATIČNO SAOPŠTENJE U VEZI SA VUČIĆEVOM DECOM: Nebojša Stefanović otkrio nešto što JAKO ZABRINJAVA

- Borimo se da nijedno dete u Srbji ne sme da bude predmet bilo čije obrade i nadzora ili bilo kakve loše namere. -

Objavljeno:

Zabrinjava povećano interesovanje određenih lica i pojedinih obaveštajnih struktura za decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izjavio je danas potpredsednik vlade i ministar policije Nebojša Stefanović i poručio da će nadležne službe sprečiti da bilo ko ugrozi njihovu bezbednost.

- Borimo se da nijedno dete u Srbji ne sme da bude predmet bilo čije obrade i nadzora ili bilo kakve loše namere, a ne daj Bože da im se učini neko zlo. -poručio je Stefanović odgovarajući na pitanja novinara.

Kako kaže, i deca predsednika Srbije imaju pravo da zadovoljno, srećno i normalno žive i da im niko ne preti i ne ugrožava njihovu bezbednost.

- Nadležne službe će raditi sve što mogu da spreče da bilo ko ugrozi njihovu bezbednost ili da smatra da je dozovljno da se obračunavaju sa bilo kojim detetom u našoj zemlji. Hoću da svi znaju u Srbiji da posebnu pažnju posvećujemo deci i njihovoj bezbednosti u školama i u saobraćaju i na internetu... A, što se tiče dece predsednika vodićemo računa da niko ne posmisli da ugrozi njihovu bezbednost ili da na bilo koji naćin vrši opservaciju njihovog svakodnevnog života, jer se radi o deci - naglasio je ministar.

Stefanović je tim osobama poručio da se - manu tih aktivnosti i da će državni aparat umeti na to da odgovori. -

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.