PITAO SAM LUTOVCA KO JE ČOVEK S NAOČARIMA: Đilas tvrdi kako ne poznaje Đuku, SNS-ovac mu BRUTALNO odgovorio
Đilas gostujući u emisiji tvrdio kako ne poznaje Đukanovića, Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

ko je ovaj, nešto mi je mnogo poznat

PITAO SAM LUTOVCA KO JE ČOVEK S NAOČARIMA: Đilas tvrdi kako ne poznaje Đuku, SNS-ovac mu BRUTALNO odgovorio

Nikad nije dosadno sa srpskim političarima

Objavljeno:

Dragan Đilas je, gostujući u emisiji na N1 televiziji, rekao da do sastanka na Fakultetu političkih nauka, gde su bili predstavnici i vlasti i opozicije, nije znao ko je Vladimir Đukanović na šta mu on nije ostao dužan.

Naime, lider Saveza za Srbiju rekao je kako je na gore pomenutom sastanku pitao Zorana Lutovca "ko je čovek sa naočarima".

- Pitao sam Zorana Lutovca ko je ovaj čovek sa naočarima. Znam za njega po izjavama o Novaku Đokoviću kako navija za Hrvate ili Ratku Mladiću - izjavio je Đilas gostujući u emisiji Dan uživo.

Ova vest došla je do Vladimira Đukanovića, koji je svoju reakciju na ovu izjavu podelio sa svojim pratiocima na Tviteru. Njegova reakcija bila je porpilično ironična. Lidera SzS-a počestio je "ubitačnim" komentarom.

Najpre je napisao, kako je čudno to što ga je Đilas ranije prozivao na Tviteru, te i to što mu se na skupu obratio, ukoliko je istina to da ga ne poznaje. I to je bio jedan od najblažih komentara u nizu.

A potom nije odoleo da da još jedan brutalniji komentar.

Naime, on je optužio Dragana Đilasa kako ne prati Skupštinu, ne čita novine i ne gleda televiziju.

A onda, nije odoleo da "udari još jače, pa je napisao "kako ga ne čudi što Dragan Đilas ne zna za njega", te kako je to "sasvim logično", jer se on "zaista ne druži i ne viđa sa kriminalcima".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.