ĐUKANOVIĆ OTKRIO PRAVU ISTINU O SASTANKU NA FPN: Opoziciju ne zanima dijalog, hteli su da nas NAMESTE!
Đukanović na Jutjubu obelodanio istinu o sastanku na FPN-u, Foto: Ana Paunković

reagovanje

ĐUKANOVIĆ OTKRIO PRAVU ISTINU O SASTANKU NA FPN: Opoziciju ne zanima dijalog, hteli su da nas NAMESTE!

On se oglasio na svom Jutjub kanalu

Objavljeno:

U slušaonici na prvom spratu Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu danas je sa početkom u 11.30 časova održansastanak vlasti i opozicije, uz prisustvo civilnog sektora.

Sastanku su osim domaćina Dragana Simića, dekana FPN, prisustvovali i potpredsednik Vlade Nebojša Stefanović, poslanici Vladimir Đukanović i Vladimir Orlić na jednoj strani, a lider SSP Dragan Đilas, predsednik DS Zoran Lutovac i poslanica Marinika Tepić na drugoj.

Po završetku sastanka Vladimir Đukanović oglasio se na svom zvaničnom Tviter nalogu ocenjujući, najpre u pisanoj formi, kako pripadnici opozicije nisu bili korektni.

A onda je celu analizu učinio dostupnom i u video formi, na svom Jutjub kanalu, navodeći kako se u njemu nalazi "istina o sastanku na FPN-u".

On se, kako kaže, osećao dužnim da kaže šta se zapravo događalo na sastanku, ne želeći da dođe do manipulacija, koje je već neko pokušao da sprovede u delo.

- Mediji nisu bili pozvani na skup, pa je sve iznenadilo kako se televizija N1 našla ispred FPN-a. Bilo mi je sasvim jasno o čemu se radi. Tu kameru, odnosno N1 televiziju obavestio je SzS. Bilo mi je jasno iz njihovih govora da njih dijalog ne zanima, nego je poenta bila da nameste nas - priča Đukanović.

Ostatak možete da pogledate u videu ispod:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.