BORKA VUČIĆ UBIJENA?! PRIJATELJICA SLOBINE BANKARKE IZNELA NOVE INFORMACIJE: Otkrila ko je kriv za saobraćajku
Borka Vučić, Foto: Profimedia

da li je moguće?

BORKA VUČIĆ UBIJENA?! PRIJATELJICA SLOBINE BANKARKE IZNELA NOVE INFORMACIJE: Otkrila ko je kriv za saobraćajku

Najpoznatija srpska bankarka poginula je pre tačno deceniju u 83. godini, a njena smrt je i dalje pod velom misterije

Objavljeno:

I posle toliko godina nije pouzdano utvrđeno da li je smrt Borke Vučić, bankarke Slobodana Miloševića, posledica diverzije zbog njenih saznanja o iznošenju državnih para na Kipar ili nesrećan slučaj.

Njena prijateljica Verica Vera Milaković (69), bivša otpravnica poslova Ambasade SFRJ, pa zatim SRJ na Filipinima, koja je 1. avgusta 2009. preživela nesreću na auto-putu Beograd-Niš kod Lapova, u kojoj su poginule Vučićeva i njena saradnica Mirjana Blagojević (64), za „Alo!“ kaže da nema dovoljno dokaza da li je u pitanju diverzija ili je za udes kriv vozač.

- Ne mogu ništa tačno da tvrdim jer ni posle deset godina nisam dobila presudu iz suda u Kragujevcu. Tog dana mi je bilo neobično što na put idemo privatnim automobilom sestre njene prijateljice, a ne njenim i sa njenim vozačem. Tog dana uzela je auto od sestre Mirjane Blagojević, a vozio nas je njen sestrić. Kada smo ulazile u auto, rekla mi je da sednem napred jer je ona trebala do Rekovca da priča sa Mirjanom o nekim pravnim poslovima, a u povratku sa mnom o dva kredita od po 40 miliona dolara koje su Kinezi hteli da ulože kao pomoć našoj zemlji - kaže za „Alo!“ Vera Milaković, koja je u nesreći zadobila teške povrede.

Milakovićeva ipak ne veruje da je reč o insceniranoj saobraćajki, već za nesreću krivi Dejana Blagojevića (37), koji je vozio „škodu fabiju“.

foto: Printscreen/ YouTube

- Nije bilo nikakve eksplozije, kao što tvrdi Blagojević. Malo sam meditirala, kada sam videla da skrećemo na bankinu. Onesvestila sam se, a sledeće čega se sećam je kako ležim na asfaltu i nekog čoveka kako čuči pored nekog. Stavili su nas na bok, a spasavao nas je lekar iz Turske, čije ime policija nikad nije htela da mi da, govoreći da mu nisu uzeli podatke, ali u to ne verujem - kaže Borkina prijateljica.

Ona navodi da je Blagojević vozio brzo i da ga je upozoravala da smanji brzinu.

- On je oslobođen i jedno vreme je nosio nanogicu, bižuteriju, kako klinci kažu, a ja i danas trpim posledice teških telesnih povreda - ogorčena je Vera Milaković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.