ZA NAJMOĆNIJEG ITALIJANSKOG POLITIČARA SALVINIJA KAŽU DA JE PRIJATELJ SRBIJE: Pogledajte samo ove fotografije!
Čak se nekoliko puta fotografisao sa Srbima koji su nosili nacionalna obeležja, Foto: Printscreen

razotkrivanje

ZA NAJMOĆNIJEG ITALIJANSKOG POLITIČARA SALVINIJA KAŽU DA JE PRIJATELJ SRBIJE: Pogledajte samo ove fotografije!

Salvini je često Srbiju karakterisao u pozitivnom kontekstu, a vrlo jasno je izrazio podršku rekavši da je vidi u Evropskoj uniji

Objavljeno:

Lider italijanskih desničara Mateo Salvini slovi u ovdašnjoj javnosti za velikog prijatelja Srba tako da zbog ove činjenice uživa priličnu popularnost kod nas.

Salvini je često Srbiju karakterisao u pozitivnom kontekstu, a vrlo jasno je izrazio podršku rekavši da je vidi u Evropskoj uniji.

Čak se nekoliko puta fotografisao sa Srbima koji su nosili nacionalna obeležja, a jednom prilikom je pozirao i sa momcima koji su imali četničku zastavu, zbog čega je njegova popularnost veoma porasla kod pripadnika srpskih desničarskih pokreta.

Međutim, nedavno se pojavila i fotografija na kojoj Salvini pozira sa grupom Albanaca rukama praveći simbol dvoglavog orla, što se karakteriše kao podrška Velikoj Albaniji.

Nakon ove fotografije, na društvenim mrežama su se mogli naći komentari razočaranih srpskih nacionalista koji su konstatovali da je Salvini zapravo licemer koji se ulaguje svima.

Kakvo je vaše mišljenje o ovoj temi?

BONUS VIDEO:

KIŠA NAPRAVILA HAOS NA ULICAMA NIŠA (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.