BORCI ISLAMSKE DRŽAVE STIGLI SU U SRBIJU, NAORUŽANI SU I IMA IH MNOGO! Aleksandar Vulin izdao dramatično saopštenje
Aleksandar Vulin, Foto: AP

OPASNO!

BORCI ISLAMSKE DRŽAVE STIGLI SU U SRBIJU, NAORUŽANI SU I IMA IH MNOGO! Aleksandar Vulin izdao dramatično saopštenje

Sve je otkrio...

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio da je Kosovo u odnosu na broj stanovnika, teritorija koja ima najveći broj boraca Islamske države na svetu.

"Procentualno, ima ih među zloglasnim ubicama više nego Iračana ili Sirijaca. Oni se nakon sloma kalifata vraćaju sa ratišta i nesumnjivo su velika pretnja svim hrišćanima, a svakako i za mir i stabilnost čitavog regiona", rekao je Vulin za "Kurir" povodom nedavnog upozorenja Ambasade SAD u Prištini američkim građanima na moguće terorističke napade na Kosovu.

U upozorenju Ambasade SAD na Kosovu, podseća list, navodi se da tokom letnje sezone mere bezbednosti ostaju na visokom nivou zbog stalnih pretnji transnacionalnih terorističkih organizacija i pojedinaca inspirisanih ekstremističkom ideologijom.

"Ako SAD žele da zaštite i svoje državljane i stanovnike Balkana, neka učine sve da se ne stvara i ne naoružava šiptarska paravojska, tzv. vojska Kosova. Povratnici sa ratišta u Siriji biće manja pretnja od teško naoružanih šiptarskih terorista iz redova bivšeg i sadašnjeg OVK", poručio je Vulin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.