OGLASIO SE DAČIĆ I OTKRIO U KAKVIM SU ZAISTA ODNOSIMA SPS I SNS! Niko nije očekivao ove reči lidera socijalista
Ivica Dačić, Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIC

SAD JE SVE JASNO!

OGLASIO SE DAČIĆ I OTKRIO U KAKVIM SU ZAISTA ODNOSIMA SPS I SNS! Niko nije očekivao ove reči lidera socijalista

Ima li krize?

Objavljeno:

Lider socijalista Ivica Dačić kaže da se jedino na izborima može videti koliku ko ima podršku među građanima i da deo opozicije zbog toga najavljuje bojkot.

"Na izborima se pokazuješ i tu se vidi koliko te ljudi podržava i koliko imaš glasova. Najlakše ih je bojkotovati. To je isto kao kada bi neki naš klub bojkotovao utakmicu sa Liverpulom ili Čelzijem. Mada je Zvezda pobedila Liverpul", šaljivo je rekao Dačić za Pink.

Dodaje da će u Srbiji biti redovni parlamentarni izbori i da se tako pokazuje politička stabilnost, a da lično ne voli vanredne izbore.

"U izbornoj kampanji iz političara "isplivaju najniže strasti", svi se samo bave izborima, sve stane i u državi je totalna paraliza nekoliko meseci. Zbog toga je najbolje da budu redovni izborni ciklusi", naveo je on.

Napominje da nema vremena da se bavi partijom i pripremama za izbore, jer je prezauzet kao ministar spoljnih poslova, ali da se nada da će narod znati da ceni njegovu posvećenost i da će na sledećim izborima koalicija SPS-JS ostvariti dobar rezultat.

"Što se tiče koalicija sa SNS-om ona je nesporna. Imamo dogovor koji se ne tiče kadrovskih rešenja nego ciljeva koje delimo. Ne sumnjam da će SNS, SPS, JS i druge stranke u vladajućoj koaliciji, pobediti na sledećim izborima, ali do njih ima još dosta vremena", naveo je Dačić.

Kaže da su postignuti rezultati najbolja kampanja, kao i da je opozicija, dok je bila na vlasti, imala priliku da se dokaže.

"Naša predizborna kampanja neće biti da blatimo druge učesnike na izborima, da pretimo njima i njihovim porodicama, da se svaki dan iznose laže, jer je najbolja kampanja ono šta možete da uradite za svoju zemlju", zaključio je Dačić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.