Šešelj: Da su mi sudili oni koji su osudili Karadžića, ja bih dobio 80 godina!

STARI ZA*EBANT

Šešelj: Da su mi sudili oni koji su osudili Karadžića, ja bih dobio 80 godina!

Strepeo sam svakog dana zbog ishoda presude - rekao je šaljivo Šešelj
Objavljeno:

Nakon što ga je Haški tribunal proglasio nevinim Vojislav Šešelj je na konferenciji za štampu komentarisao svoju oslobađajuću presudu. Presuda: Šešelj oslobođen po svim tačkama optužnice!

- Od kada sam ušao u Haški tribunal, ja sam znao da oni meni ne mogu ništa. Pobio sam sve optužbe, sva lažna dokumenta sam raskrinkao. - I kada sam se vratio kući, ja nisam mogao mirno da spavam. Strepeo sam svakog dana zbog ishoda presude - rekao je šaljivo Šešelj.
Ipak, kako kaže, dobro je što je presuda oslobađajuća iz jednog razloga. - Sudsko veće haškog tribunala doprinelo je da se skine ljaga za Srbije! Ipak, da su mi sudili oni koji su osudili Radovana Karadžića, mene bi osudili na 70-80 godina! Kao što je već objavljeno Vojislav Šešelj je 2012. godine tužio Hag i tražio 12 miliona odštete, a kako kaže za poslednje četiri godine može da ih tuži i traži još dva miliona. Vojislav Šešelj tuži Haški tribunal, traži 12+2 miliona evra!
Lider radikala već ima viziju gde bi taj novac potrošio. - Deo novca bih uložio u Radikalnu stranku, deo bih dao u dobrotvorne svrhe, i to za pomoć kulturnim institucijama naše zemlje. Na pitanje da li očekuje čestitke iz našeg državnog vrha, rekao je: - Ne verujem da će mi bilo ko od njih čestitati, a i ne treba mi to! Znam da ću na izborima dobiti između 20 i 40 odsto glasova, a možda ova presuda pomogne da taj procenat bude i veći! - rekao je Šešelj i za kraj dodao da mu nije stalo ni do mišljenja naših suseda. Spremi se, spremi Kolinda, uskoro ti stižem: Evo šta je Šešelj rekao odmah posle presude! - Briga me za reakciju Hrvata! Bolje da ne budu bezobrazni da ja ne reagujem - rekao je Šešelj. (S.T.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.