HARADINAJ SE VRAĆA NA MESTO PREMIJERA! Paklena najava stigla iz Prištine!
Pal Lekaj, Foto: Beta / Armenija Zajmi Besevic

PREDVIĐANJA

HARADINAJ SE VRAĆA NA MESTO PREMIJERA! Paklena najava stigla iz Prištine!

Ramuš Haradinaj podneo je ostavku u petak, nakon što je rekao da je došao poziv od Specijalnog suda u Hagu da se pojavi u svojstvu osumnjičenog za ratne zločine

Objavljeno: 16:39h

Ministar infrastrukture, Pal Lekaj kaže da će se njegov lider u stranci Ramuš Haradinaj vratiti još snažniji iz Haga, i da će ponovo biti premijer Kosova!

Potpredsednik AAK Pal Lekaj, nazvao je ostavku Ramuš Haradinaja samo privremenim korakom do kraja njegovog mandata. Za Lekaja, ovo je najbolja vlada koju je Kosovo iskusilo.

"Haradinaj će se vratiti još jači, da bi povratio vlast", rekao je Lekaj Ekpressu.

"Premijer Haradinaj još jednom je pokazao svoju veličinu, iako kusi nepravdu treći put. Katastrofa je da se najbolje upravljanje koje Kosovo doživljava lomi na pola," rekao je Lekaj.

Ramuš Haradinaj podneo je ostavku u petak, nakon što je rekao da je došao poziv od Specijalnog suda u Hagu da se pojavi u svojstvu osumnjičenog za ratne zločine.

Predsednik PDK Kadri Veselji je u subotu rekao da se bivši premijer uopšte nije konsultovao kada je podneo ostavku. Pal Lekaj iz AAK kaže da je u rukama predsednika da donese odluku o tome šta će se dalje desiti.

"Predsednik ostaje da odluči šta će se dalje desiti i do tada ćemo nastaviti da radimo", rekao je Lekaj.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da je Haradinajeva ostavka "politički trik" kojim on može da dobije još veću popularnost i da "pregazi svoje političke protivnike i postane junak koji se bori za jedinstveno celovito Kosovo".

BONUS VIDEO:

MEDVED NA DRUGOM SPRATU?! Gladna životinja mu se uspentrala na terasu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.