MINISTARSTVO ODBRANE O PADU HELIKOPTERA: Piloti su dobro, uskoro na kućno lečenje
Aleksandar Vulin, Foto: AP

DOBRE VESTI

MINISTARSTVO ODBRANE O PADU HELIKOPTERA: Piloti su dobro, uskoro na kućno lečenje

Đenić očekuje da će pacijenti za nekoliko dana biti pušteni na kućno lečenje, a tokom obilaska pilota u pratnji ministra bili su i načelnik štaba RV i PVO brigadni general Aleksandar Bjelić i zamenik pomoćnika upravnika za lečenje Vojne bolnice Niš potpukovnik dr Goran Krstić

Objavljeno:

Zdravstveno stanje dvojice pilota 98. vazduhoplovne brigade RV i PVO koji se u Vojnoj bolnici Niš oporavljaju od lakših povreda zadobijenih prilikom redovne letačke obuke je dobro i oni će za nekoliko dana biti pušteni na kućno lečenje.

Njih je danas obiša o ministar odbrane Aleksandar Vulin, koje je o stanju pilota izvestio načelnik Sektora hirurških grana Vojne bolnice Niš pukovnika Nebojša Đenić.

On je naveo da je urađeno sve što podrazumeva protokol za traume, od kliničkog pregleda do svih metoda ultrazvuka, skenera i laboratorijskih analiza i da je ustanovljeno da nema znakova povreda unutrašnjih organa.

Đenić očekuje da će pacijenti za nekoliko dana biti pušteni na kućno lečenje, a tokom obilaska pilota u pratnji ministra bili su i načelnik štaba RV i PVO brigadni general Aleksandar Bjelić i zamenik pomoćnika upravnika za lečenje Vojne bolnice Niš potpukovnik dr Goran Krstić.

Do povrede pilota došlo je pre dva dana u padu helikoptera Ho-42 prilikom prilikom redovne letačke obuke i vežbe "vanaerodromsko sletanje", u rejonu sela Rutevac u opštini Aleksinac.

BONUS VIDEO:

ZA DLAKU POBEGLI OD PLJAČKAŠA! Besni lopov potegao i pištolj, ali sekunda je odlučila! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.