BRNABIĆ NIKADA OTVORENIJE O SVEMU! Evo šta je poručila PRIŠTINI!
Premijerka Srbije Ana Brnabić, Foto: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

spremna na dijalog

BRNABIĆ NIKADA OTVORENIJE O SVEMU! Evo šta je poručila PRIŠTINI!

Premijerka Srbije Ana Brnabić očekuje nastavak dijaloga Beograda i Prištine

Objavljeno:

Nadam se da će političari u Prištini imati dovoljno hrabrosti da promene svoje odluke kako bi dijalog mogao da se nastavi.

Mi smo spremni svakoga dana na dijalog, jer je to jedini način da imate stabilnost, da ljudi nastave da žive nekako mirno a pored toga gledala sam za vikend jedno istraživanje rađeno na prostoru Kosova i Metohije da 91 odsto građana na teritoriji pokrajine ne žele zamrznuti konflikt, već da žele nastavak dijaloga i nadam se da će lideri u Prištini umeti da saslušaju sve građane koji žive na Kosovu i Metohiji i da će imati političku hrabrost i odgovornost da promene svoje odluku koja je najbolja ne samo za Srbe, Albance već ceo region.Mi smo spremni da u ime stabilnosi nasavimo dijalog. Ovo je u sredu u Žitorađi kazala premijerka Srbije Ana Brnabić upitana da li očekuje nastavak dijaloga Beograda i Prištine za koji se založio i predsednik Francuske Emanuel Makron tokom posete Srbiji.

Ističući nadu da će Priština promeniti jednodostrane odluke kako bi dijalog mogao da se nastavi, premijerka Brnabić je posetu predsednika Francuske Makrona ocnila velikom stvari za pozecioniranje Srbije. - Predsednik Vučić je tu stvarno pokazao koliko je on lider svetskog ranga i mislim da je poseta prošla bolje nego što je bilo ko od nas to očekivao i velika zahvalnost za sve što je gospodin Makron rekao za Srbiju i Srbe, za sve reči podrške i za ponovo ovo je do sada najjači signal za podršku Srbiji - zaključila je premijerka Brnabić tokom posete Topličkom okrugu gde je posetila Kuršumliju i Žitorađu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.