BABIĆ IPAK NIJE POSLUŠAO PREDSEDNIKOV SAVET: Srbi ga videli kako letuje daleko od Srbije, na 700 km od Sopota!
Zoran Babić, Foto: Zorana Jevtić

ODMARA ZA SVE PARE

BABIĆ IPAK NIJE POSLUŠAO PREDSEDNIKOV SAVET: Srbi ga videli kako letuje daleko od Srbije, na 700 km od Sopota!

Bivši direktor Koridora Srbije, posle hrvatskih Briona, uočen je u grčkom letovalištu

Objavljeno:

Zoranu Babiću, funkcioneru vladajuće stranke, nije bio dovoljan partijski ukor koji je dobio od lidera SNS i šefa države.

Aleksandar Vučić, naime, nedavno je na sednici GO Srpske napredne stranke žestoko kritikovao Babića zbog toga što je deo letovanja proveo na hrvatskim Brionima, poznatim i kao letovalište na kome je odmarao jedan Josip Broz Tito.

Uprkos ovom upozorenju i preporuci Vučića da je dovoljno letovati i u obližnjem Sopotu, jer takva su vremena, Babić je opet viđen van Srbije kako se brčka.

Ovog puta, u od Sopota 700 kilometara udaljenom Polihronu, na prvom prstu čuvenog Halkidija.

Izvesni tviteraš tvrdi da je Zoran Babić viđen u Polihronu na letovanju. Prvi put je viđen kako vozi svoj Audi Q5, a drugi put kako gura dečja kolica i hramlje. Korisnik tvrdi da ga je video, ali da nema sliku da to i dokaže.

Korisnici društvenih mreža su imalo pre svega zanimljive komentare, aludirajući na blagi sukob između predsednika Srbije i Babića. Tako je jedan od tviteraša odgovorio na ovaj tvit komentarom da ako je Paralia isto što i Jagodina, onda je Polihrono isto što i Sopot.

Drugi komentar koji se istakao aludira na vremenske nepogode koje su zadesile Grčku.

Prisećanja radi, Zoran Babić je u januaru ove godine učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći na deonici autoputa Niš-Leskovac kod naplatne rampe Doljevac, gde je jedna osoba izgubila život. U ovoj nesreći, Babić je zadobio višestruke prelome noge.

Babić je nakon ovog užasnog događaja, podneo ostavku na funkciju direktora Koridora Srbije.

Pre samo mesec dana, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, iskritikovao je Babića da svake godine, više puta letuje na elitnim mestima, tačnije na Brionima i upitao ga šta tamo radi.

- Durite se koliko god hoćete, ali tako je. Koliko sam ti puta, Babiću, rekao što ideš u elitna letovališta na Hvaru, Brionima… Šta radiš na Brionima? Ima drug kuću – nađi druga u Sopotu, a ne na Brionima, jer naš narod nema drugove na Brionima. I nije problem da si jednom otišao, ali što svake godine tri puta- rekao mu je Vučić.

Na Babićevu opasku da je bio dva puta, Vučić je odgovorio:

- Nije tri, nego dva puta – opet sam preterao. A, kad su te nepravedno napadali, lagali da si vozio onaj automobil ko te branio – samo ja i još nekiolicina. I nije Babić vozio, imamo snimke. Lagali su, kao i obično - rekao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.