STEFANOVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE ĐILAS OTIŠAO U POLICIJU: Ministar tvrdi da je lider SSP uradio smešnu stvar
Nebojša Stefanović i Dragan Đilas, Foto: Beta / Branislav Božić, Beta / Miloš Miškov

SNACRNIO GA

STEFANOVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE ĐILAS OTIŠAO U POLICIJU: Ministar tvrdi da je lider SSP uradio smešnu stvar

Stefanović je rekao i da je Đilas "izmislio" da mu je tada rečeno "da se protiv njega ne vodi istraga", kao i da je policija demantovala te navode

Objavljeno: 10:14h

Ministar unutrašnjuh poslova Nebojša Stefanović ocenio je danas da je predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas uradio "smešnu stvar" kada je otišao u Policijsku upravu Beograda, kao i da je to uradio sa ciljem da o sebi "stvori sliku poštenog političara".

"Ušao je u zgradu i pitao prvog policajca kojeg je sreo da li se protiv njega (Dlijasa) vodi istraga. Kako taj policajac može to da zna", rekao je Stefanović za Pink i dodao da istragu sprovodi tužilaštvo.

Stefanović je rekao i da je Đilas "izmislio" da mu je tada rečeno "da se protiv njega ne vodi istraga", kao i da je policija demantovala te navode.

Kazao je i da je suština zahteva opozicije da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "ne učestvuje" u političkom životu Srbije jer "ne mogu da ga pobede".

Stefanović je naveo i da je bezbednost tokom posete francuskog predsednika Emanuela Makrona Beogradu bila apsolutna i da nema primedbi na rad srpske policije.

"Neki ne razumeju da kada dodje neki strani gost, mi moramo da se ponašamo kao domaćini. Zamislite da neko predsednikovog gosta dočekuje kamenicama. To nije moguće", rekao je Stefanović.

Naveo je i da su Srbija i Francuska potpisale sporazum u vezi razmene informacija vezanih za balistička istraživanja.

BONUS VIDEO:

TRESNUO GLAVOM O POD, A ČEP NIJE NI PIPNUO! Sa satarom u rukama deka pokušao da izvede globalni izazov! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.