ONO KAD BI BRANKA SATURN DONOSILA POLITIČKE ODLUKE... Ako bi se Kiron našao u drugoj kući Srbija bi NAČISTO PROPALA
Branka Stamenković, Foto: Filip Plavčić, Profimedia, Ilustracija

možda tako

ONO KAD BI BRANKA SATURN DONOSILA POLITIČKE ODLUKE... Ako bi se Kiron našao u drugoj kući Srbija bi NAČISTO PROPALA

U središtu "javnog meteža" oko diploma političara našla se predsednica pokreta Dosta je bilo

Objavljeno:

U središtu "javnog meteža" oko diploma političara našla se predsednica pokreta Dosta je bilo - Branka Stamenković. U njenoj zvaničnoj biografiji stoji da je završila postdiplomske studije iz kulturološke astronomije i astrologije, ali o tome gde, kada i koje osnovne studije je završila ova političarka ne piše ništa?!

Logično pitanje je, kako je to moguće?

Bilo je kroz istoriju talenata, koji su odmah posle osnovne škole poslati na fakultet i onih koji su odmah posle prve godine studija odlazili na doktorate, pa ukoliko se radi o jednom izvanrednom talentu za astrologiju, to i da razumemo...

Javnost u Srbiji postavljala je gomilu pitanja na ovu temu, a društvene mreže gorele su od komentara i pošalica na račun Branke Stamenković:

Međutim, opet, postavlja se sledeće pitanje, kako je neko sa ovakvim sklonostima završio u politici, te na koji način donosi političke odluke?!

Zamislimo na primer da DJB zajedno sa Brankom Stamenković dođe na vlast, kako bi oni donosili odluke, na primer o dijalogu sa Kosovom ili na koji način bi razvijali političke, ekonomske, socijalne strategije? Na osnovu čega bi procenjivali "protivnike", potencijalne ulagače, strane investitore, saradnike, kolege itd.?

Da li to znači da bi Branka Stamenković na osnovu aspekata na nebu, mogla da prognozira politička dešavanja, te kada su povoljni momenti za neka politička delovanja? Ako je odgovor na ovo pitanje da, zašto se to još uvek ne dešava?

Saša Radulović, na svom zvaničnom Tviter nalogu objavio je kako on nije pobornik astrologije, no ono što je kasnije pisao ipak ga svrstava u one koji "koketiraju" s astrologijom:

Dakle, možemo da pretpostavimo kako bi za DJB relevantne "pretpostavke" o svetskim dešavanjima bile one izvedene iz trenutnih planetarnih korelacija, kao i procena ljudi na osnovu horoskopskog znaka.

Tako bi oni u znaku Ovna verovatno bili ocenjeni kao agresivni, ribe kenjkave, blizanci vragolasti, neodlučni i spremni na prevare...

A, ako bi u toku nekih bitnih pregovora, kao što su oni za Kosovo Merkur krenuo retrogradnim hodom moralo bi sve da se obustavi pa da se uče bitne lekcije iz prošlosti, da se ispravljaju greške i da se veruje u teško ostvarljiv pozitivan ishod.

Ukoliko bi nekim slučajem Kiron ušao u drugu kuću, Srbija bi bila načisto u problemu, nastupila bi teška besparica.

A, ako bi na nebu nastao neki kvadrat koji je zadužen za izazivanje nesreća, verovatno bi cela Srbija morala da stane da se zatvori u kuće i da čeka da ovaj loš aspekt prođe.

Pijane na ulicama, luđačke ispade ili ubistva verovatno bismo opravdavali krvavim punim Mesecom.

Ali, to bi bilo dobro jer bismo bar znali kada je dobar aspekt za neku akciju ili baš ne?!

Međutim, u jedno možemo da budemo sigurni, vladavina DJB sa Brankom Stamenković na čelu pokrenula bi novi pravac u politici, nekakav polu deterministički, zašto da ne?!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.