Neko menja fudbalere, neko stranke: Pojavile se sličice političara! (FOTO)

jeste za menjažu?

Neko menja fudbalere, neko stranke: Pojavile se sličice političara! (FOTO)

S obzirom na to da je tekst koji stoji uz sličice čista prozivka, jasno je da je autor ovih nalepnica neko od političkih protivnika
Objavljeno: 18:26h

Na banderama i saobraćajnim znacima po Novom Sadu, pojavile su se nalepnice nalik samolepljivim sličicama za album s fudbalerima, a na kojima su prikazani lider DS-a Bojan Pajtić i čelni čovek LSV-a Nenad Čanak. Pogledajte zastrašujući govor naprednjaka iz Šapca koji je postao hit na internetu! (GIF) (VIDEO) Ovo nisu prvi plakati na ulicama grada, ali čini se da će sa zahuktavanjem kampanje Novosađani viđati sve neobičnije i "oštrije" bilborde i nalepnice.

021.rs
Ne ulazeći u sadržinu poruka, koja je uglavnom uvredljivog tipa, napominjemo da je ovakvo lepljenje nalepnica komunalni prekršaj. Kazna za ovaj prekršaj se kreće od 5.000 do 500.000 dinara. Kazne za pojedince iznose od 5.000 do 30.000 dinara, kazne za preduzetnike su od 10.000 do 100.000 dinara, a za pravna lica od 50.000 do 500.000 dinara. Očekuje se reakcija komunalne policije i inspekcije. (Espreso.co.rs / 021.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.