Svi njihovi brakovi: Ovi srpski političari su se razveli od svojih žena (FOTO)

BILO JE KRATKO, ALI SLATKO

Svi njihovi brakovi: Ovi srpski političari su se razveli od svojih žena (FOTO)

Predstavljamo vam šest najpoznatijih političkih velikana koji nisu iz prve "živeli srećno i zaljubljeno do kraja života"
Objavljeno: 20:24h

Srpski političari, kao i svi ljudi na ovom svetu, imaju veze koje vremenom puknu, jer, kako se na kraju ispostavi - to nije bilo to. Međutim, nisu samo veze te koje pucaju. Veliki broj moćnika sa političke scene iza sebe ima propale brakove, koji obeležavaju njihov život. Može se reći da sreća ipak nije u moći, zar ne? Predstavljamo vam šest najpoznatijih političkih velikana koji nisu iz prve "živeli srećno i zaljubljeno do kraja života". 1. Aleksandar Vućić: Premijer Srbije, trenutno najmoćniji političar kod nas, iza sebe ima brak sa Ksenijom Janković, bivšom urednicom televizije "Pink".

Aleksandar Vučić
Sa Ksenijom, Vučić je bio gotovo dve decenije.
Nakon raspada ove zajednice, Vučić je oženio Tamaru Đukanović, pre dve godine. Premijer svoj ljubavni život drži podalje od očiju javnosti. 2. Vojislav Šešelj: Lider Srpske radikalne stranke, pre sadašnje supruge Jadranke bio je u braku sa Vesnom Tunić.
Dragan Kadić/Zorana Jevtić
Sa Jadrankom se upoznao slučajno, na Sajmu knjiga u Beogradu, i imaju tri sina. 3. Boris Tadić: Bivši predsednik Srbije iza sebe ima jedan propali brak sa Veselinkom Zastavniković, koja se nakon razvoda zamonašila u Pećkoj Patrijaršiji.
U braku su bili punih 16 godina.
Sadašnju ženu Tatjanu upoznao je na svadbi kod prijatelja i venčali su se nakon dva meseca veze. 4. Nenad Čanak: On iza sebe ima čak dva neuspela braka. Jedan sa Svetlanom, koji je potrajao 4 godine, a drugi sa Marijom i to samo nakon godinu dana.
Izgleda da Čanak nije baš najsrećniji na ljubavnom polju. 5. Dragan Đilas: Bivši predsednik DS i bivši gradonačelnik Beograda ima iza sebe i dve bivše pozicije kao suprug. Prva žena bila mi je Milica Delević, bivša direktorka Kancelarije za evropske integracije. Ovaj brak trajao je do 2007.
U žižu javnosti, negov ljubavni život dospeo je početkom ove godine kada se razveo od druge supruge Ive. 6. Aleksandar Šapić: Predsednik Opštine Novi Beograd i bivši vaterpolista, na ludi kamen je stao prvi put 2005. godine sa Ivanom Šljukić. Brak je trajao 4 godine.
Danas, Šapić je u braku sa atraktivnom Milicom Rajačić. 7. Borko Stefanović i Velimir Ilić: Dvojica političara su takođe prošla kroz razvod, ali je javnost malo upoznata sa njihovim bivšim suprugama i zbog toga je njihov identitet nepoznat. (Dunja Čavić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.