SVIM SRPSKIM MINISTRIMA POLICIJE I ODBRANE ZABRANJEN JE ULAZ NA KOSOVO! Oglasila se PRIŠTINA i udarila na Srbiju
Vlada Srbije, Foto: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

SKANDAL!

SVIM SRPSKIM MINISTRIMA POLICIJE I ODBRANE ZABRANJEN JE ULAZ NA KOSOVO! Oglasila se PRIŠTINA i udarila na Srbiju

Ovo je zaista bruka...

Objavljeno:

Svim ministrima odbrane i unutrašnjih poslova Srbije po službenoj dužnosti je zabranjen ulazak na Kosovo još od 2016.

Ovu informaciju podelio je danas Petrit Seljimi koji tvrdi da je u svojstvu ministra spoljnuh poslova lično potpisao zabranu, nakon što su beogradski mediji jutros javili da je ministru odbrane Srbije Aleksandru Vulinu i delegaciji vojnog zdravstva zabranjeno da posete Kosovo i Metohiju.

Kako je iz kabineta ministra odbrane navedeno Vulin, načelnik Uprave za vojno zdravstvo brigadni general Uglješa Jovičić, načelnik VMA pukovnik Miroslav Vukosavljević i načelnik Sektora za lečenje Nenad Ratković planirali su da posete Kliničko-bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici.

Međutim, iz Prištine im je stigao odgovor da „nisu u mogućnosti da pozitivno odgovore na zahtev“, čime se „još jednom pokazalo da Ramuš Haradinaj laže“, navodi se u saopštenju.

Bivši ministar spoljnih poslova Kosova, Petrit Seljimi, reagovao je na ovu vest.

„Srpski ministar odbrane Vulin, poznat po korišćenju pogrdnog, rasističkog jezika kada se obraća Albancima, žali se da mu nije dozvoljeno da uđe na Kosovo. Svim srpskim ministrima odbrane i unutrašnjih poslova po službenoj dužnosti zabranjen je ulazak na Kosovo. Znam to jer sam potpisao zabranu“, napisao je Seljimi na svom Tviter profilu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.