HASAN DUDIĆ UZ MIŠU VACIĆA! Pevač je doneo zaista NEOČEKIVANU odluku (FOTO)
Miša Vacić i Hasan Dudić, Foto: Promo

POJAČANJE

HASAN DUDIĆ UZ MIŠU VACIĆA! Pevač je doneo zaista NEOČEKIVANU odluku (FOTO)

Ovo niko nije očekivao...

Objavljeno: 10.07.2019. 10:01h
  • 6

Miša Vacić, predsednik Srpske Desnice je potpisao memorandum o saradnji sa Hasanom Dudićem predsednikom Centra za ljudska prava i nacionalne manjine, čime je ovo udruženje i zvanično postalo deo desnice.

Predsednik Miša Vacić, a u skladu sa statutom Srpske Desnice, doneo je odluku o imenovanju Hasana Dudića za predsednika Saveta za ljudska prava i nacionalne manjine Srpske Desnice.

“Velika mi je čast što sam postao deo Srpske Desnice, i što sam naišao na mlade ljude, pune razumevanja za sve probleme sa kojima se nacionalne manjine susreću, ali pre svega ljude koji iskreno vole našu Srbiju i spremni su da se bore i rade za nju.”, rekao je Hasan Dudić, ističiući da će kao predsednik Saveta za ljudska prava i nacionalne manjine Srpske Desnice raditi na podizanju svesti građana o prisustvu pripadnika nacionalnih manjina u našoj zemlji i o njihovim pravima.

Miša Vacić je poželeo dobrodošlicu Dudiću jasno naglašavajući da Srpska Desnica radi na kontinuiranom unapređenju položaja nacionalnih manjina, istakavši da je formiranje Saveta za nacionalne manjine potvrda posvećenosti ovoj temi.

foto: Promo

“Poštovanje i zaštita manjinskih prava predstavlja deo našeg Programa, i uveren sam da ćemo sa gospodinom Dudićem na čelu Saveta uspeti da prepoznamo zahteve i potrebe svih nasionalnih manjina u Srbiji. Pripadnici zajednice nacionalnih manjina su lojalni građani naše zemlje, i briga o njihovim
pravima je garancija za međusobno poverenje i dobre odnose.”, rekao je predsednik Srpske Desnice.

Potpisivanju memoranduma prisustvovali Aleksandar Zdravković, generalni sekretar Srpske Desnice i Damir Šimpraga, potpredsednik Srpske Desnice.

 

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media