ALBANCI BRUTALNO NAPALI DAČIĆA! Razlog je jasan!
Ivica Dačić o izjavi Krasnića, Foto: Ana Paunković

izjavio je

ALBANCI BRUTALNO NAPALI DAČIĆA! Razlog je jasan!

Dačićevu izjavu Krasnići tumači i kao još jedan dokaz da su se mere koje su preduzete i koje će biti preduzete danas i sutra prema Beogradu

Objavljeno:

Zbog izjave da je tzv. Kosovo centralna tačka nestabilnosti na Balkanu, predsednik nacionalnog saveta Socijaldemokratske inicijative, Jakup Krasnići, nazvao je srpskog šefa diplomatije Ivicu Dačića kriminalcem i poručio da su sve dosadašnje mere Prištine, pa i one koje će biti "preduzete danas i sutra", i ispravne i neophodne.

Krasnići je na svom fejsbuk profilu, reagujući na izjavu šefa srpske diplomatije, napisao da "sa kriminalcima kao što je Dačić nema mira na Balkanu", kako prenose beogradski mediji.

"Da je bilo ko drugi na samitu o jugoistočnoj Evropi rekao ono što je kazao Dačić, čovek bi se s pravom upitao da li je on normalan", naveo je Krasnići.

Dačićevu izjavu Krasnić tumači i kao još jedan dokaz da su se mere koje su preduzete i koje će biti preduzete danas i sutra prema Beogradu, koji, kako kaže, "i dalje vode ovi dokazani kriminalci", ne samo da će biti ispravne, već i neophodne.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.