SRĐAN DRAGOJEVIĆ PEVAO ČETNIČKE PESME! Na repertoaru bile dve omiljene srpskih četnika!
Mračne tajne: Srđan Dragojević, Foto: Nebojša Mandić

razotkrivanje

SRĐAN DRAGOJEVIĆ PEVAO ČETNIČKE PESME! Na repertoaru bile dve omiljene srpskih četnika!

Bizarno je što me, pored botova, najviše napadaju stotine četnika-šabana i četnika-početnika

Objavljeno:

Reditelj, bivši poslanik i otac petoro dece Srđan Dragojević, jedan od najtalentovanijih filmaša sa ovih prostora, ali i generalno kontroverzna pojava, svakodnevno svoje stavove i razmišljanja plasira u javnost putem Tvitera, te neretko nailazi na raznovrsne reakcije tviteraša.

Sada je uzeo na nišan nacionaliste i "četnike" koji ga neprestano prozivaju, otkrivši jedan detalj iz svojih studentskih dana.

- Bizarno je što me, pored botova, najviše napadaju stotine četnika-šabana i četnika-početnika. Mene, koji sam 1982. izbačen sa “Filozofijade” zbog pevanja četnickih pesama. Dok ste vi ili vaši matorci uživali u brozovskom lizobulju, partijali na partijskim sastancima, bedne gnjidice - napisao je Dragojević.

Ovaj njegov post, naravno, naišao je na razne komentare. Jedni su ga podržali, a drugi kritikovali, a sam reditelj je nešto kasnije pojasnio zašto je u mladosti bio fan četničkih pesama:

BONUS VIDEO:

KURIR NA LICU MESTA, STRAŠAN ZLOČIN U BEOGRADU: Sin ubio majku u stanu na Zvezdari! Komšije u šoku i neverici, žena imala povrede na glavi (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.