OGLASIO SE NEBOJŠA STEFANOVIĆ I REKAO DA LI ĆE ZAMENITI VUČIĆA: Pročitajte koga vidi na čelu SNS
Nebojša Stefanović, Foto: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

SVE JE REKAO!

OGLASIO SE NEBOJŠA STEFANOVIĆ I REKAO DA LI ĆE ZAMENITI VUČIĆA: Pročitajte koga vidi na čelu SNS

Objasnio je sve...

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova i član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović izjavio je da nije niti će biti kandidat za predsednika te stranke i istakao da je za njega Aleksandar Vučić najbolji predsednik i da bi bilo izlišno tražiti lošije rešenje.

Stefanović je za televiziju Prva rekao da je za njega Vučić predsednik SNS i da ne vidi boljeg od njega.

"Što se mene tiče, tu se priča završava. Lično, niti sam bio kandidat, niti sam danas, niti ću to biti. Mnogo puta sam to demantovao. Nisam neko ko će biti predsednik SNS, moja politička karijera je vezana za Vučića, ono što radi u potpunosti podržavam i mislim da ne postoji bolji kandidat za to mesto", rekao je Stefanović.

On je rekao da će se videti šta će se desiti do decembra i izborne skupštine SNS, navodeći da čvrsto veruje da u SNS ne postoji bolji kandidat od Vučića za predsedničko mesto.

"Ne samo zbog SNS, već i zbog Srbije. To je dobro za Srbiju, jer je jaka SNS promenila lice Srbije, pomogla da se izborimo sa kriminalom i korupcijom, da zemlja ekonomski napreduje", rekao je Stefanović.

Upitan da li će preuzeti odgovornost ukoliko se od njega bude tražilo da bude predsednik SNS, Stefanović je odgovorio da "ne može ništa da se traži od njega".

"Ja sa predsednikom imam otvoren odnos, on zna šta ja mislim, a pošto objektivno ne postoji bolji od njega, bilo bi izlišno tražiti lošije rešenje", rekao je Stefanović.

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao je ponedeljak da bi trebalo da se povuce s celnog mesta u stranci.

Vučić je juče ponovio da će iduće godine neko drugi preuzeti SNS, jer ne planira da se kandiduje na izbornoj Skupštini stranke koja bi trebalo da se održi u decembru.

Mediji su preneli da u igri za naslednika Aleksandra Vučića na čelu SNS trenutno kao najozbiljniji kandidati figuriraju premijerka Ana Brnabić, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i gradonačelnik Novog Sada i potrpedsednik stranke Miloš Vučević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.