SEĆATE LI SE ADVOKATA KOGA JE PREBIO ŠEŠELJEV GORILA, A ONDA SU REKLI DA SE OKLIZNUO O KORU BANANE To je ovaj desno
Sada je otkrio odakle se znaju, Foto: Printscreen / Twitter

MUTNA POSLA

SEĆATE LI SE ADVOKATA KOGA JE PREBIO ŠEŠELJEV GORILA, A ONDA SU REKLI DA SE OKLIZNUO O KORU BANANE To je ovaj desno

I dalje se ne sleže prašina zbog fotografije Sergeja Trifunovića sa Petrom Panićem Panom

Objavljeno: 16:46h

Velika prašina podigla se u javnosti nakon što je lider PSG i glumac Sergej Trifunović ušao u ozbiljan verbalni sukob sa akademikom Dušanom Teodorovićem. Naime, Teodorović je u svojoj objavi napisao da izborni uslovi zahtevaju da kandidati "ne smeju imati zajedničke fotografije iz prošlosti sa Dušanom Spasojevićem, Kumom, Petrom Panićem Panom i Mišom Bananom". Više o tome pročitaje OVDE.

Ubrzo su društvene mreže bile preplavljene fotografijom na kojoj su Trifunović i Petar Panić zagrljeni.

foto: Printscreen / Twitter

Petar Panić Pana je bivši član Srpske radikalne stranke, a bio je i telohranitelj Vojislava Šešelja.

Na društvenim mrežama sada je objavljena i fotografija prebijenog advokata Barović, inače muža Borke Pavićević, koja je preminula 30. juna ovde godine.

Naime, Barovića je upravo pretukao Petar Panić Pana i to nakon verbalnog sukoba koji je advokat Barović imao sa Vojislavom Šešeljem, koji je tada bio predsednik Opštine Zemun.

Podsećanja radi, u emisiji BK televizije "Tet-a-tet" razgovor Panića i Šešelja prešao je u incident, a Barović je završio sa teškom povredom glave.

Emisija je za temu imala "slučaj Barbalić", porodice Zemunaca koju je Šešeljeva vlast izbacila iz stana, a dva gosta su se konstantno prepirala.

Šešelj je Barovića optužio da pripada "proustaškom lobiju", rekao mu da je "on prijatelj svim srpskim neprijateljima", kazao da je "u Zagrebu posećivao svoje ustaške prijatelje".

Barović je, s druge strane Šešelju rekao da je "magarac" i da "ne bleji".

Na kraju je Barović pitao Šešelja hoće li da se smiri, na šta mu je on odgovorio da ga neće isprovocirati da išta uradi u emisiji, ali da će mu platiti posle emisije. Emisija je ubrzo prekinuta.

Nakon toga, Barovića je pretukao Šešeljev telohranitelj Petar Panić Pana, a Šešelj je rekao da se Barović okliznuo na koru od banane, uz opasku "Opasna je kora od banane".

Podsetimo, Sergej Trifunović je gostujući na N1 ispričao kako se upoznao sa Panićem, te dodao da ne postoji nijedna fotografija iz prošlosti za koju ne bi voleo da postoji.

Naime, on je rekao da je Panića sreo 8. i 9. oktobra 2000. godine kada je Aleksandar Vučić zvao Igora Miklju, glavnog i odgovornog urednika Trećeg kanala i navodno ga molio da se neko od njih pojavi na televiziji, jer su u plašili da izađu na ulicu, da ih neko ne bi linčovao.

Dalje je naveo da su se Igor Miklja i on zvali Zorana Đinđića, koji im je prema Trifunovićevim rečima rekao, "nemojte da se bakćete time". Još je je dodao da je Petar Panić Pana dvadeset godina kasnije spasio fondaciju "Podrži život".

"Fondacija ne bi postojala i ne bi spasila onoliko dece da nije bilo Petra Panića Pane", rekao je Trifunović.

"Pana je meni pomogao, kao ja njemu 2000. godine, i to je potpuno u redu", nastavio je lider PSG.

Takođe je naveo da je fotografija sa Panom nastala skoro, kada su se videli povodom spašavanja fondacije.

- Ja sam došao da se zahvalim čoveku. Doneo dve flaše vina, on je napravio u svojoj kafani vepreći gulaš, mi smo seli, najnormalnije se zahvalio. Došao je Goran Vesić koji je odbio da sede za stolom sa mnom i to je to", rekao je Trifunović i dodao da je Petra Panić Pana bio telohranitelj Vojislava Šešelja, a da je sada u glavnom odboru Srpske napredne stranke.

BONUS VIDEO: Ana Stevanović za Espreso o svim temama

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.