MARTINOVIĆ REKAO VUKADINOVIĆU: DAĆEMO VAM SENDVIČ, TOGA BAR IMAMO! Ova RASPRAVA iz Skupštine poslata je HIT
Aleksandar Martinović u parlamentu, Foto: Dragana Udovičić

ŽESTOKO!

MARTINOVIĆ REKAO VUKADINOVIĆU: DAĆEMO VAM SENDVIČ, TOGA BAR IMAMO! Ova RASPRAVA iz Skupštine poslata je HIT

Niko nije birao oružje...

Objavljeno:

Deo opozicije koji prisustvuje sednici, kritikuje veća ovlašćenja koja će novim zakonom imati komunalna milicija, uvereni da se time otvara prostor za zloupotrebe. Posle kritika koje je na račun zakona izneo poslanik Đorđe Vukadinović rasprava je otišla u potpuno drugom pravcu.

"Ja vam prosto sugerišem, i naknadno razmislite o tome da možda eliminišite uniformu, pa da ostane samo na nivou legitimacije... Na primer... Ili da malo sređujete ove nadležnosti baš zato da bi se izbeglo preplitanje sa nadležnostima redovne policije", rekao je Vukadinović iz poslaničke grupe Nova Srbije - Pokret za spas Srbije.

Na to je replicirao šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović, ali ne osvrćući se na komunalnu miliciju.

"Molim vas da obezbedite jednu kafu, gospodin je dobro ručao, a izgleda da nije uspeo da popije kafu, pa da se malo razbudi i dođe sebi", naveo je.

Na to mu je Vukadinović odgovorio da šest meseci, baš zbog njegovih izjava, nije ulazio u skupštinski restoran.

"Ne nisam ručao, gospodine Martinoviću, a i da jesam, u čemu je problem? Ne, šest meseci nisam ulazio u ovaj restoran baš zbog Vaših neumesnih, neukusnih i, po parlament, degradirajućih "argumenata" tipa - jedu ćevapčiće i tako dalje... Nisam jeo nikakve ćevapčiće i kakve veze ima i da sam ih jeo", upitao je Vukadinović.

Iako je prethodno sam izneo konstataciju o ručanju, Martinović je odgovorio da ga uopšte nije briga da li je (Vukadinović) ručao ili nije. "Obezbedićemo vam sendvič o trošku poslaničke grupe, ako niste ručali, bar sendviča imamo koliko hoćete... Ali mi kažite, šta je problem da mi kažete - ko je, šta je Pokret za spas Srbije i ko je predsednik tog pokreta".

Vukadinović mu je na to odgovorio da poslanička grupa može da ima naziv kakav hoće. "Kako se dogovore da ga daju, uopšte ne mora da znači da je to realna pol organoizacija. Mogu da se nazovu klub ljubitelja prirode, prtica selica..."

A onda je priča skrenula na - dres kod.

"Pošto se stalno pozivate na izveštaj Evropske komisije, da vam kažem jednu stvar - tako obučeni, kao što ste sad, ne biste mogli da uđete u Evropski parlament", rekao je Vukadinoviću, šef poslanika SNS.

"Mislim da se pristojno i korektno oblačim, a nije ovo modna pista. Ali nije dovoljno staviti kravatu, i sako, i tašnu i mašnu, pa biti gospodin čovek i gospodin poslanik".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.