SERGEJ SE SLIKAO S OPASNIM ČOVEKOM, A ONDA GA JE NAPAO AKADEMIK Stigao je brutalan odgovor, pala prozivka i za ženu
Dušan Teodorović i Sergej Trifunović, Foto: Printscreen / N1 / Printscreen / Espreso.co.rs

ozbiljan okršaj

SERGEJ SE SLIKAO S OPASNIM ČOVEKOM, A ONDA GA JE NAPAO AKADEMIK Stigao je brutalan odgovor, pala prozivka i za ženu

Akademik Dušan Todorović i lider PSG i glumac Sergej Trifunović, verbalno su se sukobili putem društvenih mreža

Objavljeno: 15:49h

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović i akademik Dušan Teodorović ušli su žestoku polemiku na Tviteru. Naime, sve je počelo nakon Todorovićeve objave u kojoj je poručio da izborni uslovi zahtevaju da kandidati "ne smeju imati zajedničke fotografije iz prošlosti sa Dušanom Spasojevićem, Kumom, Petrom Panićem Panom i Mišom Bananom".

Trifunović se po svemu sudeći u navdenom našao prozvan, te je usledila rasprava međe njima, a lider PSG je na reči akademika Todorovića uzvratio postavljanjem pitanja:

Ubrzo su korisnici društvenih mreža počeli da objavljuju fotografiju na kojoj su Segej Trifunović i Petar Panić Pana, bivši član Srpske radikalne stranke.

Rasprava se ovde nije zaustavila, te su usledila nova pitanje, prozivke, pretpostavke, a zatim i blokiranje Tviter naloga.

Naime, na Trifunovićev tvit Teodorović je odgovorio u komentarima, napisavši da "njegova supruga prof.dr Ljiljana Mijatović, nikada nije bila član JUL- a i potpisnik podrške Arsenijeviću."

Lider PSG je odgovorio Todoroviću, te je usledila još jedna rasprava.

foto: Printscreen / Twitter

Trifunović je zatim postavio fotografiju na kojoj se vidi ime i prezime Teodorovićeve žene na podršci rektoru Arsenijeviću.

Na ovu objavu akademik mu je odgovorio da "ne govori istinu, jer nije pokazao šta osoba koju pominje nije želela da potpiše", posle čega je poručio da će ga blokirati.

Uz ove reči Teodorović je postavio i link teksta iz 2001. godine u kome se Trifunović pominje kao jedna od osoba koje su bili gosti na proslavi rođendana Svetlane Cece Ražnatović, na kojom je prisustvo i Milord Ulemek Legija.

Podetimo, Trifunović je neretko hvalio Milorada Ulemeka Legiju, nekadašnjeg komadanta Jedinice za specijalne operacije, osuđenog na maksimalnih 40 zatvora jer je u dogovoru sa vođama zemunskog klana organizovao atentat na premijera Zorana Đinđića

U ovom tekstu se još navodi da je na proslavi usledila svađa između glumca Sergeja Trifunovića i nekog od direktora FK Obilić koja se potom pretvorila u tuču.

Nakon što ga je Todorović blokirao, Trifunović se ponovo oglaiso i upitao ga "šta je s akademijom?"

Ostaje da se vidi da li će Trifunović i Teodorović nastaviti sa ovim verbalnim okršajem.

BONUS VIDEO: NASILNIK, BRUTALNI LAŽOV I PROPALITET! Kako se Sergej Trifunović bori sa PROZIVKAMA TVITERAŠA?!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.