TRIFUNOVIĆ U FAJTU SA TEODOROVIĆEM Slikao si se sa Panom, ništa od izbora! SERGEJ A neko kome je žena bila u JUL-u?
Sergej Trifunović, Foto: Printscreen / Youtube

NEK MU NEKO STANE NA PUT

TRIFUNOVIĆ U FAJTU SA TEODOROVIĆEM Slikao si se sa Panom, ništa od izbora! SERGEJ A neko kome je žena bila u JUL-u?

Akademik Dušan Teodorović žestoko je isprozivao lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića poručujući mu da praktično da ne bi smeo da učestvuje na bilo kakvim izborima

Objavljeno: 23:09h

Akademik Dušan Teodorović žestoko je isprozivao lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića poručujući mu da praktično da ne bi smeo da učestvuje na bilo kakvim izborima zbog problematičnog društva.

- Izborni uslovi: Kandidati sa bilo koje izborne liste ne smeju da imaju zajedničke fotografije iz prošlosti sa Dušanom Spasojevićem, Kumom, Petrom Panićem Panom i Mišom Bananom - napisao je na Tviteru Teodorović.

foto: Printscreen / Twiter

Trufunović se, naime, fotografisao sa bivšim radikalom Panićem.

To su posle prozivke Teodorovića, isto su učinili i drugi tviteraši, postavljajući na toj društvenoj mreži sliku lidera PSG sa Panićem.

Teodorović i Trifunivić su nastavili svađu posle čega su se blokirali.

foto: Printscreen / Twiter

Podsetimo, nije nepoznato da je Trifunović hvalio svog starog drugara Milorada Ulemeka Legiju, nekadašnjeg komadanta Jedinice za specijalne operacije, osuđenog na maksimalnih 40 zatvora jer je u dogovoru sa vođama zemunskog klana organizovao atentat na premijera Zorana Đinđića.

foto: Printscreen / Twiter

Na opasku akademika Dušana Teodorovića reagovao je Sergej Trifunović pitanjem: "A, jel' može da se kandiduje neko kome je supruga bila članica JUL-a i potpisnik podrške zloglasnom rektoru Arsenijeviću u Kragujevcu?" Na odgovore koji slede u tvirovima, gde se pita da li vezano za izborna pravila važi i fotografisanje sa Legijom, gde se aludira na Trifonovićeva poznanstva, Trfifunović je kratko odgovorio:

"Mhmmm, trebalo bi da obavite ipak unutrašnji dijalog u okviru "Samoodbrane", sa ovim uslovima."

foto: Printscreen / Twiter

BONUS VIDEO:

OGROMNI RAZMAŽENI KROKODIL! On voli kada ga maze i češkaju, ali posebno uživa kada ova devojka uzme ogromnu četku sa drškom i iz sve snage ga trlja (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Novosti.online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.