ČANAK NAPRAVIO HAOS U PINKOVOM STUDIJU! Sarapa je zanemeo posle ovih reči lidera LSV (VIDEO)
Nenad Čanak i Predrag Sarapa, Foto: Prentscren

NIKO OVO NIJE OČEKIVAO

ČANAK NAPRAVIO HAOS U PINKOVOM STUDIJU! Sarapa je zanemeo posle ovih reči lidera LSV (VIDEO)

Šta mu bi?

Objavljeno:

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik skupštinskog Odbora za evrointegracije Nenad Čanak smatra da mimo izbora demonstracije ne mogu dovesti do promene vlasti.

Kako naglašava, 30-godišnja istorija pokazuje da demonstracije imaju smisla posle izbora.

-29 godina u politici me je naučilo da se nikada ne mogu napraviti ulični protesti koji će dovesti do promena u društvu ako nije bilo izbora, sem ako neće da napravite državni udar, koji vrlo ozbiljno može da se pretvori u građanski rat - rekao je Čanak za Pink.

Komentarišući izjave sociologa Jove Bakića koji u svojim izjavama pominje duge cevi, Čanak ocenjuje da ne treba tako biti grub prema njemu, jer on baš i nema iskustva, kao i da se mora povesti računa da je u početku uvek reč, a duge cevi su samo "izvođeči radova".

- Ako meni niko nije verovao da od ovih protesta ništa neće biti, imali su u svojim redovama ljude poput Gordane Čomić i Dragana Šutanovca koji su se nagledali svega toga - kaže on.

- Ovako, ako se pojave ljudi koji su 'wannabe' revolucionari onda to sve bude nekako da neko drugi uradi sve za njih, a oni da ne pocepaju ni zanoktice. Zato sam oprezniji u svemu tome - ističe Čanak.

Pogledajte video:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.