ŠUTANOVAC DIKOVIĆU: Ljudska mizerijo, bedniče i gnjido, za vojsku ništa nisi tražio, ali jesi posao za ćerku i sina
Dragan Šutanovac i Ljubiša Diković, Foto: Marina Lopičić, Nemanja Pančić

OPLEO PO GENERALU

ŠUTANOVAC DIKOVIĆU: Ljudska mizerijo, bedniče i gnjido, za vojsku ništa nisi tražio, ali jesi posao za ćerku i sina

Intervju nekadašnjeg načelnika Generalštaba isprovocirao je bivšeg ministra odbrane da iz svih oružja raspali po njemu

Objavljeno:

Intervju koji je general Ljubiša Diković, bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije, dao Večernjim novostima, prilično je iznervirao nekadašnjeg ministra odbrane i funkcionera DS Dragana Šutanovca.

Diković je u tom intervjuu rekao da su od njega iz haškog tužilaštva tražili da optuži generale Nebojšu Pavkovića i Vladimira Lazarevića, ali da on tako nešto nije hteo da učini.

- Kada su generali Pavković i Lazarević dobrovoljno otišli u Hag pozvan sam u kancelariju haškog tužilaštva u Beogradu i predloženo mi je da ih optužim da su zločinci. Odmah sam im rekao: Tako nesto iz mojih usta nećete čuti. Nisu naređivali zlodela, već kako da se branimo. Da jesu rekao bih, a kada nisu, prvi vam kažem neću - istakao je on.

Navodi i da je dobio poziv da se zbog navodnih ratnih zločina javi u Bajinu Baštu i da ga je tamo čekala Nataša Kandić sa svojim timom.

- Ovog puta hteli su da okrivim Momčila Perišića - kaže Diković dodajući da je i njoj rekao da ne zna ništa o prebacivanju trupa u Bosnu.

Na ovaj intervju reagovao je bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac. On se na Tviteru serijom tvitova obrušio na Dikovića, optužujući ga za sve i svašta.

Šutanovac je potom nastavio u istom stilu.

Ni ovde se nije zaustavio:

BONUS VIDEO:

Intervju, Ana Stevanović, Stranka slobode i pravde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.