PUTIN JE POSLAO DRAMATIČNO UPOZORENJE VUČIĆU! Iz njegovih reči jasno je da se Srbiji sprema ZLO!
Vladimir Putin, Foto: EPA / Alexei Druzhinin Sputnik Kre

OPASNO!

PUTIN JE POSLAO DRAMATIČNO UPOZORENJE VUČIĆU! Iz njegovih reči jasno je da se Srbiji sprema ZLO!

Alarmantne reči...

Objavljeno:

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću sledi pravi pakao u narednom periodu, pojačavaju se kako spoljnopolitički tako i unutrašnji pritisci, upozorenje je Vladimira Putina koje je preko diplomatskih kanala stiglo na adresu najviših zvaničnika Srbije.

- To je glavni razlog zbog kojeg je Putin odlučio da na mesto ambasadora u Beogradu pošalje svog iskusnog diplomatu, specijalca, najboljeg operativca u kriznim situacijama Aleksandra Bocana Harčenka, koji će sigurno ukrstiti koplje sa Entonijem Godfrijem, novim američkim ambasadorom u srpskoj prestonici. Na Balkanu se trenutno lome koplja za prevlast istoka i zapada i sa tim se neće stati sve dok se ne odluči pobednik - podvlače izvori iz obaveštajnih krugova.

Na osnovu informacija ruskih bezbednosnih službi, koje je Putin dostavio i Beogradu, precizira se da će se prvo pojačati spoljnopolitički pritisci na Srbiju, a zatim će uslediti unutrašnji konflikt.

- Zemlje iz okruženja krenuće sa zatezanjem oko spornih pitanja, Hrvatska i Bosna zbog nerešenog pitanja granica, dok će se istovremeno raditi i na slabljenju pozicije Milorada Dodika. Kada je reč o Crnoj Gori, tamo položaj Srba nije mnogo bolji, a postoji i realna opasnost od eskalacije problema zbog otimanja imovine SPC. S druge strane, Makedonija je na putu ulaska u NATO izrazito neprijateljska prema nama zato što njome rukovode zapadni moćnici i albanske partije, koje rade na ostvarenju velikoalbanskog cilja - objašnjavaju izvori koje nam opasnosti spolja dolaze.

Oni dodaju da je Evropska unija nemoćna da reši problem.

- Međutim, zapadne države, poput Amerike, Nemačke i Velike Britanije i te kako imaju moć i interes da podgreju stvari na Balkanu i tako saseku ruski uticaj i veze Srbije i Moskve. Podaci ruskih bezbednjaka ukazuju da se na terenu upravo to dešava i da velike sile dodaju temperaturu u ionako vreo balkanski lonac - pričaju dobro obavešteni izvori i dodaju da će se od jeseni pojačati pritisci na Srbiju kako bi ušla u NATO.

Rusi upozoravaju na moguće potrese i kada je reč o unutrašnjopolitičkoj situaciji.

- Opozicija će učiniti sve kako bi iskoristila svako negodovanje, socijalne proteste, sve što im može omogućiti politički profit pred izbore koji su zakazani za proleće - precizira se.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.