VANREDNA SEDNICA SKUPŠTINE 8. JULA: Na dnevnom redu VEOMA BITNE STVARI ZA SRBIJU
Maja Gojković, Foto: Espreso.co.rs

ZASEDANJE

VANREDNA SEDNICA SKUPŠTINE 8. JULA: Na dnevnom redu VEOMA BITNE STVARI ZA SRBIJU

Zasedanje će se održati u Domu Narodne skupštine, sa početkom u 11 časova, dodaje se u saopštenju

Objavljeno:

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sazvala je 13. vanredno zasedanje parlamenta za ponedeljak, 8. jul, na zahtev 161 poslanika.

Kako je saopšteno iz skupštine, na dnevnom redu biće predlozi odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova parlamentarnih odbora koje su odvojeno podnele poslaničke grupe Socijaldemokratske partije Srbije Stranke moderne Srbije.

Na dnevnom redu biće i Predlog odluke o izmenama Odluke o razrešenju i imenovanju članova i zamenika članova Republičke izborne komisije koji je podnela Poslanička grupa Stranka moderne Srbije.

Narodna skupština razmatraće i Predlog odluke o izboru zamenika javnog tužioca, koji je podnelo Državno veće tužilaca, zatim Predlog odluke o izboru zamenika javnog tužioca, koji je podnelo Državno veće tužilaca, Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, koji je podneo Visoki savet sudstva i Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, koji je podneo Visoki savet sudstva.

Pred poslanicima će biti i Predlog odluke o izboru člana Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki koji je podneo Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava.

Zasedanje će se održati u Domu Narodne skupštin, sa početkom u 11 časova, dodaje se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

NESTRPLJIVOST GA UMALO UBILA! Žestok sudar u traci za posebna vozila! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.