NEBOJŠA STEFANOVIĆ JE UHVATIO POGAČU I UPUTIO SNAŽNU PORUKU ŽANDARMIMA: Ovo su njegove reči
Nebojša Stefanović, Foto: MUP

proslava

NEBOJŠA STEFANOVIĆ JE UHVATIO POGAČU I UPUTIO SNAŽNU PORUKU ŽANDARMIMA: Ovo su njegove reči

Ministar Stefanović je čestitao pripadnicima Žandarmerije slavu i najavio da će nastaviti sa unapređenjem njihovih uslova rada

Objavljeno:

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović prisustvovao je danas obeležavanju slave Žandarmerije i tom prilikom je poručio da je važno da ova posebna jedinice policije bude što jača, jer time je i Republika Srbija sigurnija.

Ministar Stefanović je čestitao pripadnicima Žandarmerije slavu i najavio da će nastaviti sa unapređenjem njihovih uslova rada.

foto: MUP

Trudiću se da, kao i do sada, nastavimo sa opremanjem ove jedinice kroz nabavku nove opreme, vozila i oružja. Moramo da čuvamo jedni druge, ali i građane Republike Srbije. Žandarmerija može da pruži veliki doprinos u borbi protiv kriminala, ali i očuvanju stabilnosti i bezbednosti naše zemlje“ istakao je ministar Stefanović.

foto: MUP

Komandant Žandarmerije Dejan Luković zahvalio se ministru Stefanoviću na svemu što je do sada učinio za Žandarmeriju i njene pripadnike, rekavši da će oni opravdati ukazano poverenje.

Video materijal možete preuzeti sa FTP servera Ministarstva unutrašnjih poslova.

BONUS VIDEO:

NESTRPLJIVOST GA UMALO UBILA! Žestok sudar u traci za posebna vozila! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.