ANTIĆ: Sva domaćinstva u Beogradu u ovom trenutku imaju struju!
Aleksandar Antić, Foto: Beta / Miloš Miškov

OGLASIO SE

ANTIĆ: Sva domaćinstva u Beogradu u ovom trenutku imaju struju!

Antić je dodao da će svi dežurni timovi ostati u stanju pripravnosti i pratiti dalji razvoj situacije, "potpuno spremni za brzo i efikasno reagovanje"

Objavljeno: 24.06.2019. 11:09h
  • 1

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je danas da, u ovom trenutku, sva domaćinstva na teritoriji Beograda imaju normalno snabdevanje strujom, nakon nevremena koje je u nedelju pogodilo deo Srbije i teritoriju glavnog grada.

"Posebno je teška situacija bila u Beogradu, gde je usled velikih padavina jedan broj trafo stanica bio poplavljen. Dežurni timovi su tokom čitave noći vršili ispumpavanje vode i otklanjanje kvarova, tako da je u ovom trenutku, samo sedam potrošača koji su vezani za privatne trafo stanice, bez napajanja. Dakle, u ovom trenutku, sva domaćinstva na teritoriji Beograda imaju normalno snabdevanje strujom", naveo je Antić u pisanoj izjavi.

On je dodao da su radnici Elektroprivrede Srbije i Elektrodistribucije Srbije tokom čitave noći naporno radili u izuzetno teškim uslovima kako bi u najvećoj meri otklonili posledice "nezapamćenog nevremena".

Antić je dodao da će svi dežurni timovi ostati u stanju pripravnosti i pratiti dalji razvoj situacije, "potpuno spremni za brzo i efikasno reagovanje".

 

Bonus video

(Espreso.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media