OGLASIO SE BOGOLJUB KARIĆ! Otkrio je PRAVU ISTINU o ZASTAVI lažne države KOSOVO u Belorusiji
Bogoljub Karić, Foto: Profimedia

DEMANT

OGLASIO SE BOGOLJUB KARIĆ! Otkrio je PRAVU ISTINU o ZASTAVI lažne države KOSOVO u Belorusiji

Sve je objasnio...

Objavljeno:

Povodom medijskih napisa da je Bogoljub Karić postavio ispred svog velelepnog trgovinsko-rekreativnog kompleksa Dana mol u Minsku zastavu samoproklamovane države Kosovo, lider i osnivač Pokreta snaga Srbije - BK oštro negira sve navode ukazujući da je reč o malicioznim i instruisanim informacijama poteklim od određenih interesnih grupa i centara moći.

U tekstu se nigde ne navodi da se održavaju 2. Evropske igre, u organizaciji Evropskog olimpijskog komiteta, na kojima su među 4.000 učesnika i sportisti iz Srbije, ali iz tzv. države Kosovo koja je već godinama punopravna članica Međunarodnog olimpijskog komiteta.

- Olimpijski komitet Srbije je prihvatio da učestvuje na Evropskim igrama u Minsku na kojima učestvuju i sportisti takozvane države Kosovo. Organizatori su istikli zastave svih učesnica na mestima za koja oni smatraju da su najreprezentativnija i najbolja za promociju velikog evropskog sportskog takmičenja. Jasan cilj ovog medijskog spinovanja je da se optuže patriote za izdaju koju zapravo čine sponzori tih medija i centri moći - navodi Karić.

O meni je napisano više od 87.000 sličnih tekstova za vreme Vojislava dr Koštunice kada su oteli celu imovinu kompanije koju je porodica Karić stvarala 40 godina u Jugoslaviji i u bivšem SSSR. Cilj je tada bio da se zaštite kriminalne grupe i ekonomski teroristi koji su doveli Srbiju do prosjačkog štapa. Izgleda da je došlo vreme da ponovo treba sve patriote proglasiti izdajnicima, a istinskim izdajnicima dati status patriota. Ja duboko i iskreno verujem u srpski narod i znam da on i te kako dobro i nepogrešivo zna ko su prave patriote i da nikad neće nasesti na podmetačine da su Bogoljub Karić i porodica Karić izdajnici Srbije - poručio je Bogoljub Karić, predsednik Pokreta snaga Srbije - tvrdi Bogoljub Karić.

BONUS VIDEO:

KOLIKO JE SAMO PRESLATKA! Kad je videla na televiziji akvarijum sa ribicama, maca isplazila jezik i nikud se ne pomera! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.