PREDRAG AZDEJKOVIĆ HOĆE U SNS? Pitao je predsednika ONO ŠTO JE SVE ZANIMALO
Predrag Azdejković, Foto: Beta/Miloš Miškov

borba za mlade ljude

PREDRAG AZDEJKOVIĆ HOĆE U SNS? Pitao je predsednika ONO ŠTO JE SVE ZANIMALO

Vučić je naveo da je prirodno da dolazi do promena i da se oslobađa prostor za neke druge ljude

Objavljeno:

Predsednik Aleksandar Vučić je na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke predložio da se u narednom periodu sprovedu personalne promene u stranci i uvedu novi i mladi ljudi, koji će moći još više da se bore za svoja mesta i za Srbiju.

- Govorićemo na predstojećoj sednici proširenog Izvršnog odbora i proširenog Gradskog odbora Beograd i želim da vam kažem da će svakako biti promena i u lokalnim samoupravama i na našim lokalnim listama za predstojeće izbore, kao što će biti promena i na listama za republički parlament. To je moj predlog, da izađemo i sa velikim brojem novih i mlađih ljudi - poručio je Vučić.

Istakao je da je to njegov predlog koji mogu da odbiju u stranci, ali da treba uvesti nove ljude, koji, ističe, imaju strast, želju, energiju i entuzijazam, da pokažu koliko vole svoju zemlju, grad i selo i koliko su u stanju da se bore za Srbiju.

Ovim povodom na Tviteru se oglasio i gej aktivista Predrag Azdejković, koji je poznat po ironičnim komentarima, ali i tome što često tvituje o svim aktuelnostima.

On je napisao:

Ovaj tvit ima pregršt komentara, gde većina deli mišljenje da je Predrag u pravu:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.