VUČIĆ SMENJUJE LOŠE MINISTRE I FUNKCIONERE IZ SNS! Vrh stranke za ESPRESO o SMENI BAHATIH naprednjaka
Aleksandar Vučić na sednici GO SNS, Foto: TANJUG / ZORAN ZESTIC

RADIĆE METLA!

VUČIĆ SMENJUJE LOŠE MINISTRE I FUNKCIONERE IZ SNS! Vrh stranke za ESPRESO o SMENI BAHATIH naprednjaka

Evo da li naprednjaci podržavaju odluku Aleksandra Vučića

Objavljeno:
Darko Zlojutro

Predsednik Srpske napredne stranke i Srbije Aleksandar Vučić najavio je korenite kadrovske promene, kao i da će iz naprednjaka morati da odu bahati funkcioneri njegove stranke, kao i pojedini ministri.

Drastične promene očekuju Srpsku naprednu stranku u narednih nekoliko meseci, pišu mediji i navode da će biti zamenjen deo rukovodstva koji se "odrodio od naroda", te da je u problemu i jedan ministar.

"Ne radi se o dva-tri imena, mnogi će biti zamenjeni", navode mediji pozivajući se na izvore iz vrha SNS.

U želji da proverimo kakvo je stanje u SNS i da li se funkcioneri naprednjaka plaše provera njihovog rada i smena u stranci pozvali smo neke od njih.

foto: Stefan Kojić

Potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja i građevine Zorana Mihajlović kaže za Espreso da se ne plaši nikakvih provera.

- Uvek sam za promene. Rezultati su jedina stvar koja nas ocenjuje. Inače mislim da za neradnike i lopove nema mesta ni u SNS i nigde. A moj rad je uvek pod lupom - kaže nam Mihajlovićeva.

foto: Beta / Miloš Miškov

Ministar privrede u Vladi Srbije Goran Knežević kaže za Espreso da ga čudi konstatacija medija da su "čak i ministri na udaru".

- Zašto pitanje “cak i ministri”? Promene su nužne i većinom donose boljitak, bolju energiju, veću angažovanost i nove ideje. Svaka organizacija traži kvalitetnija rešenja, a SNS je organizacija i to kakva - kaže nam Knežević koji ima iskustva u promenama na vlasti, jer je već jednom bio rekonstruisan u Vladi.

foto: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

Potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže da su promene u stranci nužne.

- To je nužan proces u očuvanju i unapređivanju vitalnosti SNS-a. Kao odgovor svim bahatim funkcionerima. I kao jasna poruka građanima da SNS čvrsto ostaje stranka koja se bori za narod i državu - kaže nam Vučević za Espreso.

foto: Marina Lopičić

Ministar poljoprivrede u Vladi Srbije Branislav Nedimović kaže za naš portal da uvek podržava promene i dolazak novih ljudi u SNS.

- Uvek i svakog trena podržavam... Selektor odgovara za igru tima i to je sasvim normalno da zadnji vezni bude preispitivan - kaže nam Nedimović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.