VUČIĆEV SPISAK - NAREDIO JE VELIKU ČISTKU U SNS! Iz naprednjaka LETE bahati ministri i funkcioneri
Aleksandar Vučić u SNS, Foto: TANJUG / ZORAN ZESTIC

OZBILJNE PROMENE!

VUČIĆEV SPISAK - NAREDIO JE VELIKU ČISTKU U SNS! Iz naprednjaka LETE bahati ministri i funkcioneri

Mnogi će biti zamenjeni...

Objavljeno:

Drastične promene očekuju Srpsku naprednu stranku u narednih nekoliko meseci, pišu mediji i navode da će biti zamenjen deo rukovodstva koji se "odrodio od naroda", te da je u problemu i jedan ministar.

"Ne radi se o dva-tri imena, mnogi će biti zamenjeni", rekao je neimenovani izvor "Blica" iz vrha SNS.

Kako navodi sagovornik lista, mnogo je onih koji nisu dobro radili, koji su gledali svoje, a ne opšte dobro i zato ne treba da budu iznenađeni.

Isti izvor rekao je da je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić prethodnih meseci obilazio odbore, nekada i više opština dnevno i da je redovno o svim dešavanjima obavestavao Aleksandra Vučića.

foto: TANJUG / ZORAN ZESTIC

"Svi koji su loše ili nezakonito radili upozoreni su, dobili su šansu da to isprave, neki jesu, ali neki su se oglušili o upozorenje i neće moći da kažu da su iznenađeni", navodi sagovornik Blica.

Među onima koji će biti promenjeni su i pojedini vrlo visoki funkcioneri, a spekuliše se da je u problemu i jedan ministar, dodaje sagovornik.

"Koriste pozicije za lično bogaćenje i lične privilegije. Odrodili su se od običnih ljudi i to ne može da ostane nekažnjeno", naveo je sagovornik Blica.

foto: TANJUG / ZORAN ZESTIC

Prema rečima sagovornika Blica, nakon promena očekuje se i podmlađivanje stranke budući da su se pojedini stariji članovi uspavali i ne trude se koliko su to nekada činili.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.