VUČIĆ BESNEO NA BAHATE FUNKCIONERE SNS - MOLIM VAS KAO BOGA UĐITE U NARODNE CIPELE! Poslao im je OŠTRO UPOZORENJE
Aleksandar Vučić na sednici GO SNS, Foto: TANJUG / ZORAN ZESTIC

SVE JE OTKRIO!

VUČIĆ BESNEO NA BAHATE FUNKCIONERE SNS - MOLIM VAS KAO BOGA UĐITE U NARODNE CIPELE! Poslao im je OŠTRO UPOZORENJE

Lider SNS nije želeo ništa da sakrije...

Objavljeno:

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić uputio je na sednici GO stranke oštre kritike funkcionerima i pozvao ih da "uđu u narodne cipele".

- Nema potrebe da koristite blinkere, sirene, svetla. Znate li da za to dozvolu imamo nas trojica. Kao Boga vas molim stanite u narodne cipele jer narod ume da ceni rad i trud. Pokažite volju i želju ljudima da se za njih borimo još žešće. Znate - rekao je Vučić i nastavio:

- Branite Srbiju, branite politiku. Postavite nekad svoja leđa, a ne da se oslanjate samo na Vučića. I da znate da Babić nije vozio automobil za koji su ga napadali, imamo snimke, nije ga vozio. I zato sam ga tada i branio. Suština je da se posvetite poslu, imamo mnogo toga da završimo. Ti rezultati su istorijski, biće i povećanja i plata i penzija, biće osnažena i vojska i policija. Rezultati su istorijski u svakom smislu. Koliko god fabrika da vidite mi smo ih otvorili.

Predsednik SNS pozvao je funkcionere da narodu govore istinu:

foto: TANJUG / ZORAN ZESTIC

- Nemojte da vam je teško da razgovarate sa narodom, već da im govorite istinu i po pitanju Kosova i Metohije, i po pitanju Crne Gore, po pitanju Republike Srpske. Idite pred narod i govorite istinu. Nemojte se svađati između sebe, a potrošili ste više energije na međusobne spletke i svađe nego što ste sa političkim protivnicima. Pobeda neće s neba da padne. Mi smo izrazito demokratska stranka, i dođite slobodno na odbor i recite sve što ne valja u lice. Nećemo više da imamo klanove, jer ja to više ne mogu da slušam. Pozabavite se malo političkim protivnicima. Je li jedan od vas 600 reagovao na to da sam ja nazvan Hitlerom? Ne morate ni da reagujete, znam ja da se branim jer se slabića i kukavica nikad nisam plašio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.