DIJANA SRCE, ZAŠTO? Sergej Trifunović objavio dokument koji mu je poslala Dijana Hrkalović i ZAKUKAO!
Dijana Hrkalović i Sergej Trifunović, Foto: MUP, Filip Plavčić

nije valjda?

DIJANA SRCE, ZAŠTO? Sergej Trifunović objavio dokument koji mu je poslala Dijana Hrkalović i ZAKUKAO!

Bilo je i onih koji su pozdravili Dijanin potez

Objavljeno: 17:43h

Bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Dijana Hrkalović povukla je tužbu protiv predsednika Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergeja Trifunovića.

Ona je najavila tužbu protiv Sergeja zbog kako je ranije navela, laži koje je izneo skupu u Knjaževcu da se ona, kako je rekao, "zabavlja s likom koji diluje drogu".

- Od Trifunovića me ništa ne iznenađuje. U odsustvu bilo kakve ideje, njegova jedina politika je vređanje žena i dece, kao i iznošenje skandaloznih laži. Suludo je i očekivati od ovog političara u pokušaju da s time prestane, ali svakako ću mu dati priliku da svoje laži dokaže na sudu - navela je renaije Hrkalovićeva u saopštenju za javnost.

Ona je istakla da s obzirom na posao koji trenutno obavlja, "takve sramne optužbe ne smeju ostati bez sudskog epiloga".

Podsećamo, Hrkalovićeva je odnela je ostavku na mesto državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnjih poslova i zaključila sporazum o raskidu radnog odnosa u tom ministarstvu, saopštio je nedavno resorni ministar Nebojša Stefanović.

Nedugo zatim, Dijana je povukla tužbu protiv Trifunovića, on je brže-bolje to obelodanio na duštvenoj mreži Twiter uz opis:

- Dijana Hrkalović povukla tužbu protiv mene. Dijana srce, zašto?? Ja sam se baš spremio da dokažem sve navode?! You’re ripping my heart - napisao je on i priložio dokumente gde se navodi da je tužba tužioca povučena.

Nizali su se šaljivi komentari poput:

Bilo je i onih koji su pozdravili Dijanin potez:

Ali i onih koji su iznosili svoje lično mišljenje:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.