PRŠTE POLJUPCI U PRIŠTINI! Madlen Olbrajt STIGLA na proslavu ulaska NATO na Kosovo (FOTO)
Srdačan susret, Foto: Instagram / Printscreen

SRDAČNO

PRŠTE POLJUPCI U PRIŠTINI! Madlen Olbrajt STIGLA na proslavu ulaska NATO na Kosovo (FOTO)

Na Kosovu se obeležava 20 godina ulaska NATO-a u južnu srpsku pokrajinu

Objavljeno:

Bivša predsednica tzv. države Kosovo Atifete Jahjaga, koja je pozdravila i dolazak bivšeg predsednika SAD, Bila Klintona, na Kosovo susrela sa bivšom sekretarkom SAD-a, Madlen Olbrajt, koja je istim povodom tu.

Olbrajtova je došla u posetu Kosovu, gde se obeležava 20 godina ulaska NATO-a u južnu srpsku pokrajinu. Nju je uz zagrljaje i poljupce, srdačno dočekala Jahjaga, čime se i pohvalila na svom Instagram profilu.

- Ponosna sam što dvadeset godina nakon oslobođenja pozdravljam bivšu državnu sekretarku SAD-a Madlen Olbrajt - jednu od najmoćnijih zagovornica naše slobode i nezavisnosti. Odlučnost i posvećenost Olbrajtove da se zaustavi genocid na Kosovu i da se vrati sloboda i nada ugnjetavanom narodu bili su ključni za budućnost našeg naroda. Sekretarka Olbrajt, koja nije imala kompromise u nasilju koje je Miloševićev režim vršio na Kosovu, došla je na Kosovo koje neguje vrednosti kojima je odana - sloboda, demokratija, tolerancija i mir - stoji u opisu slika sa Olbrajtovom.

BONUS VIDEO: MARINA MILOŠEVIĆ, ŽENA DOBROVOLJAC SA KOSMETA: Ranjena sam tokom bombardovanja sela Planeja, bilo je i poginulih saboraca, te slike se ne zaboravljaju! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.