SERGEJ ZBOG NAJMOĆNIJE ALBANKE PROZIVAO DAČIĆA I SPS! Brutalno je NAPAO socijaliste, a onda je pomenuo ANU BRNABIĆ
Sergej Trifunović i Ivica Dačić, Foto: Espreso.co.rs / Filip Plavčić / Ognjen Stevanović

OSUO PALJBU!

SERGEJ ZBOG NAJMOĆNIJE ALBANKE PROZIVAO DAČIĆA I SPS! Brutalno je NAPAO socijaliste, a onda je pomenuo ANU BRNABIĆ

Da li trpite sve ovo zbog tih procentića i preživljavanja, pita predsednik PSG

Objavljeno:

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji je predstavljao Srbiju na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu, po okončanju zvaničnog dela sednic imao je oštar duel sa predstavnicom Prištine Vlorom Čitaku. Revoltiran njenom izjavom da je u slučaju Srbije i Kosova reč o dekolonijalizaciji, on joj je glasno da je to najveća glupost na svetu.

Tokom jučerašnjeg dana stizale su brojne reakcije na Dačićevo ponašanje, od pohvala zbog borbe za Srbiju do osuda za ponašanje koje odudara od diplomatskih standarda.

Naravno, povodom ove situacije oglasio se i predsednik PSG Sergej Trifunović, koji je nastup Ivice Dačića prokomentarisao rečima:

- Mene interesuje šta članovi SPS, najstarije postojeće partije, misle o primitivizmu svog doživotnog šefa? Da li trpite sve ovo zbog tih procentića i preživljavanja? Da li vam se, premijerko, ovo uklapa u “evropsku viziju” i kako ostajete nemi na ovakve ispade članova svoje vlade?

U komentarima se povodom povela žučna rasprava, gde su mnogi prokomentarisali kako treba stati u odbranu Srbije i njenih interesa:

Bilo je i komentara na to da Sergej Trifunović nije merodavan da govori o primitivizmu, budući da i sam koristi sporan rečnik u javnoj komunikaciji:

Drugi su, ipak, bili i na njegovoj strani pa su se osvrnuli na istorijsku zaostavštinu SPS-a:

Šta vi mislite o ovom Trifunovićevom stavu?

BONUS VIDEO: MARINA MILOŠEVIĆ, ŽENA DOBROVOLJAC SA KOSMETA: Ranjena sam tokom bombardovanja sela Planeja, bilo je i poginulih saboraca, te slike se ne zaboravljaju! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.