AKO ŽELITE LOŠE ODNOSE S AMERIKOM NAĐITE DRUGOG PREDSEDNIKA I VLADU: Vučić rekao DRAMATIČNE reči u Predsedništvu!
Aleksandar Vučić, Foto: Prentscren

SVE JE OBJASNIO!

AKO ŽELITE LOŠE ODNOSE S AMERIKOM NAĐITE DRUGOG PREDSEDNIKA I VLADU: Vučić rekao DRAMATIČNE reči u Predsedništvu!

Izneo je svoje mišljenje...

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će uraditi sve što može da Srbija izgradi bolje odnose sa SAD, ali da to ne znači da ne sme da govori o tome šta misli o NATO agresiji na Srbiju i odnosima sa SAD u prošlosti.

"Ako Srbija misli da treba da ide u budućnost, a da sa SAD ima loše odnose, nađite drugog predsednika i drugu vladu", rekao je Vučić na zajedničkoj pres konferenciji sa Metju Palmerom u Beogradu.

On je dodao da će uraditi sve šsto može da gradimo bolje odnose i drugačiju budućnost, rekao je Vučić.

Kaže i da je zamolio Palmera da nam SAD pomogne u specifičnim ekonomskim odnosima i da svakako ne možemo da molimo za pomoć neprijatelja.

"Moramo da razdvojimo to u svojim glavama, da umemo da poštujemo sebe i svoju prošlost, ali da više od svega poštujemo budućnost naše dece i da razmišljamo o tome. Da ne zaboravaljmo stvari, ali i da je o ono što će se dogoditi uvek važnije od onog što je bilo", poručio je Vučić.

Istakao je da to ne znači da neće smeti da kaže šta misli o prošlosti i NATO bombardovanju Srbije, ali, moramo, kaže, da se koncentrišemo na budućnost.

Vučić je rekao da ti razgovori nisu prijatni, ali da je sa visokim zvaničnikom Stejt dipartmenta Metju Palmerom vodio razgovor "otvorenih karata" i "bez rukavica".

"Nikome nisu prijatni ti razgovori, ali mislim da su korisni".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.