AKO SE SANU NE UKLJUČI U DRUŠTVENI ŽIVOT SRBIJE, TREBA IH RASFORMIRATI! Boško Obradović ima originalan predlog
Boško Obradović, Foto: Beta/Branislav Božić

OŠTRO

AKO SE SANU NE UKLJUČI U DRUŠTVENI ŽIVOT SRBIJE, TREBA IH RASFORMIRATI! Boško Obradović ima originalan predlog

Obradović je na društvenoj mreži Tviter prozvao je Srpsku akademiju nauka i umetnosti

Objavljeno:

Lider Dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović pozvao je na ukidanje SANU, ukoliko, kako kaže, ne budu aktivno uključeni u društveni život Srbije.

Obradović je na društvenoj mreži Tviter pozvao SANU da se usprotivi vlasti i kako je rekao, zatraži dijalog, slobodu misli, medija i izbora.

- Ovo je poslednja šansa za SANU da se uključi u društveni život i pozove vlast na dijalog sa onima koji drugačije misle, da zatraži slobodu misli, medija i izbora. Ako to ne urade treba ih rasformisati jer nisu položili osnovni test da li imaju moralnu, intelektualnu kičmu ili ne - napisao je Obradović.

foto: Printscreen / Twiter

Podsećamo, opozicija već mesecima unazad učestvuje u gađanskom protestu "1 od 5 miliona" , čiji su se zahtevi iz subote u subotu menjali, ali koji kao osnovnu paradigmu imaju nekoliko stalnih, i kako kažu, osnovnih zahteva - slobodne izbore, slobodu medija i slobodu govora.

BONUS VIDEO:

VELIKA BELA AJKULA MU ULETELA RONIOCU U KAVEZ DOK JU JE SNIMAO! Osim straha u kostima, nikakve druge posledice nije imao (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.