VUČIĆ I ANA OHLADILI SRPSKE MINISTRE! Rekli su im OVU REČENICU posle koje je u NEMANJINOJ zavladala DRAMA
Ana Brnabić u Vladi Srbije, Foto: Beta

ŠTA JE SAD?

VUČIĆ I ANA OHLADILI SRPSKE MINISTRE! Rekli su im OVU REČENICU posle koje je u NEMANJINOJ zavladala DRAMA

Sada je sve jasno...

Objavljeno:

Vlada Srbije na čelu sa Anom Brnabić definitivno će odraditi pun mandat i neće biti nikakve rekonstrukcije kabineta, bar ne do izbora 2020. godine. Ove reči premijerke naišle su na odobravanje ministara, ali i zaposlenih u Nemanjinoj 11 koji su konačno odahnuli i svoj mandat mogu mirno da privedu kraju.

Kako Espreso saznaje ministri u kabinetu Ane Brnabić sa oduševljenjem su dočekali izjavu predsednice Vlade koja je u "Upitniku" RTS-a izjavila da će izbori biti u redovnom roku i da definitivno neće biti rekonstrukcije.

Komentarišući rad ministara premijerka je rekla da ima onih koji rade bolje, koji rade lošije, ima onih koji daju sve od sebe i onih i koji bi morali da budu efikasniji.

- Mislim da su Srbiji bitno jedinstvo i stabilnost, rekonstrukcija vlade u ovom trenutku ne bi doprinela tome. Verovatnije je da ćemo sačekati izbore, redovni parlamentarni izbori nisu daleko - rekla je Brnabić.

foto: Printskrin/RTS

- Ministri su odahnuli, bili su u grču i stalno su pratili šta će predsednik Srbije ili premijerka reći o smenama u Vladi ili vanrednim parlamentarnim izborima. Sada znaju da su sigurni bar do 2020. godine - otkriva naš izvor iz Nemanjine.

Potpredsednica Vlade i ministarka građevine Zorana Mihajlović povodom vesti da neće biti rekonstrukcije i vanrednih izbora za Espreso kaže:

foto: Ana Paunković

"Sve je rekla premijerka Ana Brnabić i ja zaista nemam šta da dodam na tu temu".

MInistar državne uprave i funkcioner SPS Branko Ružić kaže za Espreso da je uvek najvažniji timski rad.

foto: Espreso

- Smatram da je najvažniji timski rad i realizacija postavljenih ciljeva koje je Premijerka najavila u svom ekspozeu. Na nama, članovima Kabineta, je da uložimo maksimum napora i uradimo ono što je naš posao - rekao nam je Ružić.

Ministarka bez portfelja u Vladi Srbije Slavica Đukić Dejanović kaže za Espreso da pozdravlja odluku Ane Brnabić.

foto: Dado Đilas

- To je dobra odluka za građane Srbije - kaže za naš portal funkcionerka Socijalističke partije Srbije.

Podsetimo predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će izbori u Srbiji biti redovni u martu ili aprilu 2020. godine, ali nije isključio mogućnost da oni budu opšti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.