BIO JEDAN GENIJE U DS KOJI JE IZBACIVAO MINISTRE, PA SMO S 22 SPALI NA 6 ODSTO! Da li je Kena upravo prozvao Tadića
Radoslav Milojičić Kena, Foto: Stefan Jokić

NAŠAO SE U ČUDU

BIO JEDAN GENIJE U DS KOJI JE IZBACIVAO MINISTRE, PA SMO S 22 SPALI NA 6 ODSTO! Da li je Kena upravo prozvao Tadića

Mediji prenose da su u stranci potvrdili da su prijave podnete

Objavljeno: 12:37h

Poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena, protiv koga je rukovodstvo stranke, prema pisanju medija, podnelo disciplinsku prijavu, kaže da ga niko o tome nije obavestio.

"Prvi put čujem za to iz medija, stranka mene, a ni bilo koga drugog nije obavestila o tome, ali sam siguran da posle Hitlerove partije nijedna u Evropi neće pokretati nikakve postupke protiv verbalnog delikta, jer je danas 21. vek, slobodna zemlja i svako ima pravo da kaže šta hoće", rekao je Milojičić.

Mediji prenose da su u stranci potvrdili da su prijave podnete, a Milojičić na to odgovara da on nijednu odluku poslaničkog kluba DS nije prekršio, kao ni bilo koji član Statuta stranke, a sve ostalo, kaže, nije na njemu.

"Bio je jedan genijalac koji je izbacivao bivše ministre i poslanike iz stranke pa smo sa 22 odsto spali na šest odsto i siguran sam da toga više u DS neće biti, jer je DS prva koja zagovara slobodu mišljenja, slobodu govora, pravo na slobodno mišljenje", istakao je Milojičić.

foto: Marina Lopičić

Na pitanje kako će dalje postupati, Milojičić kaže da će to činiti u skladu sa odlukama organa stranke i Statutom DS koji je, kaže, jasan, nedvosmislen i na njegovoj strani.

Mediji pišu da su disciplinske prijave zbog kršenja stranačke discipline podnete protiv Milojičića i još nekoliko funkcionera DS, među njima i protiv visokog funkcionera DS iz Vojvodine.

Predsednik izvršnog odbora stranke Dušan Kostadinović rekao je za Danas da su protiv nekih članova zbog javnih istupa koji nisu u skladu sa politikom i odlukama stranke podnete disciplinske prijave koje mogu biti osnov za pokretanje disciplinskog postupka.

Samo pokretanje disciplinskog postupka je u nadležnosti predsednika stranke i etičkog odbora, rekao je Kostadinović koji nije precizirao protiv koga su podnete prijave.

Bonus video

DEDU IZ GUČE ALEKSANDAR SPASIO U ZADNJI ČAS: Nemoćni starac ostao je zarobljen na kućnom pragu

(Espreso.co.rs/ Agencije/ Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.