HRVATI UDARILI ŠAMAR SRBIMA! Izneli su nove USLOVE za Beograd na putu ka EU i opljuvali po njemu
Hrvatska i Srbija, Foto: EPA/Patrick Seeger, Profimedia, Ilustracija/Espreso.co.rs

SKANDAL!

HRVATI UDARILI ŠAMAR SRBIMA! Izneli su nove USLOVE za Beograd na putu ka EU i opljuvali po njemu

Ovo je stvarno prešlo sve granice

Objavljeno:

Hrvatski mediji brutalno su napali Srbiju i izneli niz tvrdnji koje glase: "Srbiju niko ne blokira, ona nije spremna otvoriti nova poglavlja!"

U tekstu koji prenose portali i mediji u Hrvatskoj navodi se da je gore naveden citat zapravo iz Brisela, ali nigde ne kažu koje to od zvaničnika EU izgovorio?!

Takođe nema nijednog sagovornika, već se pozivaju na neimenovane izvore.

Kako navode "pisanja beogradskih medija o tome kako je Srbija dobila hladan tuš iz Brisela jer će ovaj mesec otvoriti samo jedno poglavlje u pristupnim pregovorima s EU, nisu hteli komentarisati u sedištu EU niti diplomati država članica", gde sami sebe i svoja saznanja da je citat iz Brisela osporavaju.

Dalje oni nastavljaju i kažu: "Zapravo to nije ništa novo, a tačnije je reći da Srbija do kraja predsedavanja Rumunije neće otvoriti niti jedno poglavlje. Iako je računala da bi mogla otvoriti poglavlje 9 o Finansijskim uslugama, niti za to nema konsenzusa u Veću, iako se Rumunija koja trenutno predsedava Unijom izuzetno trudi pridobiti potporu. No u EU odbijaju tvrdnje da se radi o nekoj blokadi, nego se radi, smatraju ti izvori, o realnom stanju pregovora, jer Srbija nije ispunila potrebne uslove kako bi se moglo uveriti države članice da može ići napred u pristupnim pregovorima".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.