VUČIĆ OBIŠAO RUSA KOG SU ALBANCI RANILI NA KOSOVU! Pažljivo pročitajte šta je Miahil rekao predsedniku Srbije
Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

POSETA!

VUČIĆ OBIŠAO RUSA KOG SU ALBANCI RANILI NA KOSOVU! Pažljivo pročitajte šta je Miahil rekao predsedniku Srbije

Mihail je smešten na VMA gde se oporavlja od povreda

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas, u pratnji ambasadora Rusije Aleksandra Čepurina, ruskog državljanina i službenika Unmika Mihaila Krasnoščenka koji je teško povređen u intervenciji kosovske policije na severu Kosova.

Vučić se u razgovoru sa Krasnoščenkom informisao o njegovom zdravstvenom stanju i okolnostima pod kojima je povredjen.

Predsednik je izrazio uverenje da će se kosovska policija sada okrenuti progonu ljudi koji su se suprotstavljali akciji hapšenja pre nekoliko dana jer se, kako je rekao, pokazalo da je glupost priča o borbi protiv korupcije i šverca već je verovatno sve imalo veze sa robom iz centralne Srbije.

Krasnoščenko je rekao da takva reakcija kosovske policije za njega nije bila neočekivana i dodao da se nada da će moći da se izleči u Beogradu u, kako je rekao, najboljoj zdravstvenoj ustanovi ne samo u Srbiji nego i u regionu.

Načelnik VMA pukovnik Miroslav Vukosavljević je rekao da je Krasnoščenko zadobio teške telesne povrede koje su mogle da budu još teže.

foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

On je naveo da je zadobio prelom jagodične kosti i da je pretila opasnost da se to proširi i na ostatak koštanih i moždanih struktura, pa čak i da oko bude zahvaćeno, ali da sada nema opasnosti za teže posledice.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.