NAJJAČA PORUKA VUČIĆA EVROPI: Posle ovoga, SVE JE JASNO!
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, Foto: Ana Paunković

predsednik Srbije

NAJJAČA PORUKA VUČIĆA EVROPI: Posle ovoga, SVE JE JASNO!

On je zahvalio na pomoći OEBS-a u izradi nove medijske strategije i spremnosti da pruži podršku poboljšanju medijske situacije u Srbiji

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na sastanku sa šefom Misije OEBS-a u Srbiji Andreom Oricijem da je najvažniji zadatak Srbije završetak reforme pravodsuđa i to "ne zbog Evropske unije, već zbog svojih građana".Kako se navodi u saopštenju iz njegovog kabineta, Vučić je ocenio da je ta reforma uslov za nastavak sveukupnih reformi u državi, dolazak većeg broja stranih investitora i ekonomsku stabilnost.

On je zahvalio na pomoći OEBS-a u izradi nove medijske strategije i spremnosti da pruži podršku poboljšanju medijske situacije u Srbiji.

"Neophodno je nastaviti saradnju sa OEBS-om na daljem unapređenju medijskog ambijenta kroz inkluzivan proces, koji uključuje sve zainteresovane strane," rekao je Vučić.

Šef misije OEBS-a pohvalio je rad Radne grupe za izradu medijske strategije i dodao da će OEBS pratiti proces implementacije i izradu medijskih zakona.

U saopštenju se dodaje da će OEBS "nastaviti da pruža snažnu podršku Srbiji u naporima za sprovođenje reforme pravosuđa i unapređenje vladavine prava, kao i u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, ohrabrivši Srbiju da nastavi sa reformama zbog budućnosti njenih građana".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.