KO JE PRODAO KOSOVO, KO JE IZDAJNIK, A KO INTELIGENTNIJI? Besni rat na Tviteru između Krleta i Đorđa Vukadinovića
Nebojša Krstić i Đorđe Vukadinović, Foto: Jelena Vučetić, Aleksandar Jovanović Cile

LETI PERJE

KO JE PRODAO KOSOVO, KO JE IZDAJNIK, A KO INTELIGENTNIJI? Besni rat na Tviteru između Krleta i Đorđa Vukadinovića

Opasno su zaratili

Objavljeno:

Upad ROSU na sever Kosova i hapšenje Srba i daljeje tema broj jedan u Srbiji, a oko toga svoja mišljenja suočili su nekadašnji savetnik Borisa Tadića Nebojša Krstić i poslanik u srpskom parlamentu Đorđe Vukadinović.

Njih dvojica su rafalnom paljbom na Tviteru ispaljivali svoje argumente kada je u pitanju akcija ROSU na Kosovu i izveštaj koji je parlamentu podneo predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Čitav nazovi razgovor počeo je Krstić, kada je na svom tviteru napisao:

"Đorđe Vukadinović je juče zamerio Vučiću da nedodovoljno brani narod na Kosovu. U vreme Koštunice, za svakog onog ko je govorio o tome da je narod na Kosovu važniji od teritorije, @djordjenspm je u Politici pisao da je izdajnik. Sve skupa sa Antonićem. Zaboravili smo, hm?"

Odgovorio je ekspresno Vukadinović.

"Ne, "duše". Razlika nas je u tome što ja mislim da su te dve strane tj. brige (država-teritorija, ljudi) povezane. Dok kada ste to vi govorili, kao i ovi sada, to je zapravo bilo odricanje od teritorije, pod firmom "brige za ljude".

Na ove reči nadovezao se Krstić i poručio Vukadinoviću:

"Tvoje mišljenje varira od "firme" za koju radiš. To baš i kažem. Kod Koštunice si bio zabrinut za 15% teritorije. Ko pomene ljude postajao je "izdajnik". Evo, sad se ti brineš za ljude.

Đorđe Vukadinović rekao je:

"Naprotiv i sada sam zabrinut za 15 odsto teritorije. A zabrinut sam, naravno i za ljude - i tada i sada. Samo nisam sklon da se pod firmom "brige za ljude" odričemo teritorije. PS. Moguće je da je ovo ipak lažni nalog? "Krle22" je bio vispreniji i inteligentniji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.