DIJANA HRKALOVIĆ VIŠE NEĆE BITI DRŽAVNI SEKRETAR MUP-a Srbije! Ova odluka na snagu stupa SUTRA
Dijana Hrkalović, Foto: MUP

DEFINITIVNO JE

DIJANA HRKALOVIĆ VIŠE NEĆE BITI DRŽAVNI SEKRETAR MUP-a Srbije! Ova odluka na snagu stupa SUTRA

Za državnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova izabrana je 20. jula 2017. godine

Objavljeno: 13:48h

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Dijana Hrkalović od sutra više neće obavljati ovu funkciju u MUP-u, zbog drugih obaveza koje će preuzeti u narednom periodu, saopšteno je iz MUP-a.

Kako piše, potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zahvalio se Dijani Hrkalović na njenoj ogromnoj posvećenosti na unapređenju rada Ministarstva unutrašnjih poslova i poželeo joj puno uspeha u narednom periodu, kako na profesionalnom, tako i na ličnom planu.

U saopštenju navode da je ministar Stefanović istakao da je u prethodnih pet godina Dijana Hrkalović pružila veliki doprinos reformi Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i u borbi protiv kriminala i korupcije, što potvrđuju rezultati koje MUP postiže.

Podsećamo, Dijana Hrkalović je u Ministarstvo unutrašnjih poslova došla aprila 2014. godine na mesto zamenika šefa kabineta ministra unutrašnjih poslova, odakle je 2015. godine prešla u Upravu kriminalističke policije na mesto sekretara UKP-a.

Za državnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova izabrana je 20. jula 2017. godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.