BRAĆA BITIĆI SUROVO NAPALA VUČIĆA! Izgovorili su mu TEŠKE reči i OKRIVILI Srbe za GNUSAN ZLOČIN
Aleksandar Vučić, Foto: Beta / Milan Obradović

BRUKA!

BRAĆA BITIĆI SUROVO NAPALA VUČIĆA! Izgovorili su mu TEŠKE reči i OKRIVILI Srbe za GNUSAN ZLOČIN

Ovo je zaista skandalozno...

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić našao se na udaru braće Bitići nakon svog govora u Skupštini Srbije povodom ovog zločina na Kosovu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nema hapšenja u slučaju Braće Bitići jer nema ni dokaza o tome ko je počinio ubistvo.

"Ljudi su ubijeni, zločin je počinjen, ali kad tražite dokaze od nekoga, kažu što ne uhapsite Gurija, a mi onda kažemo dajte nam dokaze, a onda dokaza nema", rekao je Vučić u Skupštini Srbije na sednici o Kosovu.

On je ponovio da je zločin počinjen, ali da ne može biti hapšenja bez dokaza.

"Da hapsimo zato što pišu novine i zato što pišu nečiji advokati, Srbija je isuviše ozbiljna država da bi se tako odnosila", rekao je Vučić.

Ove reči predsednika Srbije nisu se dopali familiji Bitići pa su na svom tviter nalogu izneli svoj stav i napali Aleksandra Vučića.

foto: Tviter

"Vučić ignoriše zakon. Dokazi su vrlo jasni u pogledu odgovornosti Gorana Radosavljevića i Vlastimira Đorđevića. Međutim, Srbija neće primenjivati sopstvene zakone u vezi sa nadzornom krivičnom odgovornošću, jer će biti uključeno previše političkih ličnosti", glasi prvi Tvit Bitićija, a zatim je usledio i novi:

"Dokaz da su Radosavljević i Đorđević bili direktno uključeni je prilično dobar. Još više da kažem o ovome Ali, usredsredimo se 17. juna, kada Đorđević ima pravo na prijevremeno puštanje na slobodu. Poslali smo Vučiću mapu puta. Vučić je obećao akciju", napisali su oni.

Podsetimo trojica braće Bitići koji su bili državljani SAD albanskog porekla uhapšeni su zbog nelegalnog boravka na teritoriji Srbije posle bombardovanja 1999. godine, a potom i ubijeni. Počinioci nisu još otkriveni.

foto: Privatna arhiva

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.