GDE SU SADA SRPSKI DIV JUNACI, ŠTO NE ODU NA GAZIMESTAN? Čeda Jovanović o upadu ROSU na SEVER KOSOVA
Čedomir Jovanović o Kosovu, Foto: Printscreen

SVE JE REKAO!

GDE SU SADA SRPSKI DIV JUNACI, ŠTO NE ODU NA GAZIMESTAN? Čeda Jovanović o upadu ROSU na SEVER KOSOVA

Lider LDP je sve otkrio...

Objavljeno:

Lider LDP-a Čedomir Jovanović upitao je u skupštini, komentarišući najnovije događaje na Kosovu, gde su sada “div junaci” koji paradiraju Beogradom i zbog čega danas ne odu na Gazimestan da prave partije.

Jovanović je rekao da je sličnih događaja bilo ranije u nekim drugim vremenima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, kao i na Kosovu i dodao ne treba biti previše pametan da bi se zaključilo kako se tako nešto završava.

“Nemam nijedan argument da mogu da arbitriram šta se tamo sada tačno dešava, ali je očigledno da je ovakva situacija neodrživa i da su naše iluzije posledica velike nemoći ove zemlje i licemerja i beskrupuloznosti onih koji su danas u političkom životu zemlje bez obzira da li su vlast ili opozicija”, rekao je Jovanović.

Upitao je ko može da garantuje da pored akcije kosovske policije koja, kako kaže, traga za kriminalcima, neće stradati neko potpuno nevin.

“Gde su danas div junaci, oni sto paradiraju ovde po Beogradu, što nam decu vode na Zlatibor u kampove, doje ih nacionalzimom, da nisu možda na barikadama u Zubinom potoku ili je tamo srpska sirotinja koja nema gde da ode”, rekao je on.

Jovanović je kazao i da su najveći kritičari Vučića oni koji bi trebalo da mu po prirodi stvari budu aleternativa.

“Koliko je besmisleno da napadaju auto-put, da stoje ispred parlamenta i govore danas izdaja sutra robija. Kome robija? Meni robija? Gde su danas? Što danas ne odu na Gazimestan da tamo prave partije, gde su danas vladike? Čarnojevića bi danas proglasili za izdajnika”, rekao je Jovanović.

On je dodao i da “niko ne zna šta će sutra biti na Kosovu”, kao i da nije sve pozorište Vučića i Tačija, kao što pojedini govore.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.